Dating-Tip: Zo vang je een cougar!

De tijd dat wij compleet zot liepen van cougars ligt wat achter ons. Been there, done that…ondertussen hebben wij op de redactie van Whatmatters zelfs het geluk ieder een jong en knap veulen in onze stal te hebben staan. Toch worden wij op de dag van vandaag nog steeds af en toe wel eens verleid tot het bekijken van een prikkelende foto van een cougar, met name knappe heldinnen als Jennifer Aniston, Angelina Joli, Cameron Diaz of de koningin der cougars, J.Lo.  Maar ben je in tegenstelling tot ons toch van plan een oudere vrouw aan de haak te slaan, dan hebben we alvast volgende tips voor u klaar. Weet dat deze vrouwen niet zomaar op zoek zijn naar jonge mannen. Cougars zijn namelijk ontzettend zelfbewust, vaak vol zelfvertrouwen en ze weten precies wat ze willen. Cougars zijn bijgevolg niet tevreden met minder dan ze verdienen, we geven het maar mee.

1. Weet wat je wilt

Ben je opzoek naar een one night stand, fuckbuddy of een langdurige relatie? Niet alleen komt het zelfvertrouwen wat gepaard met een duidelijke wil goed over op een oudere vrouw, het zorgt er ook voor dat er geen conflicten of verwachtingen ontstaan, neem het van ons aan, we spreken uit ervaring!

jl2-660x990

2. Laat haar jong voelen

Jullie zijn allebei bewust dat er aantoonbaar leeftijdsverschil is, maar let op, het is absoluut niet nodig om dit te benadrukken door het te zeggen. Zij wilt ongetwijfeld wat jaartjes terug inruilen. Zorg er dus voor dat zij zich jong voelt. Complimenteer haar op haar looks en hou het vooral gezellig. Een hapje en een stapje of haal alles eens uit de kast voor een avontuurlijke date. Een cougar’s toyboy is als een moto of cabrio voor een man in zijn midlife crisis. Zorg ervoor dat ze van de rit geniet. Letterlijk en figuurlijk!

3. Weg met die vooroordelen

Veel mensen kunnen niet goed omgaan met een groot leeftijdsverschil in een relatie en al zeker niet in andermans relatie. Zorg ervoor dat jouw cougar zich geen zorgen hoeft te maken dat jij daar ook zo over denkt. Als jij de haters niet kunt weglachen, dan kun je ook niet van haar verwachten zij dat doet. Zorg ervoor dat de mening van anderen geen rol speelt binnen jullie verhouding. Wij, met ons jong blaadje, zitten momenteel in de andere situatie…we weten dus goed waarover we spreken! Alleen zo heeft het kans op slagen!

4. Master in the Bedroom

Ze zit met andere woorden niet te wachten op een student en/of groentje op bachelorniveau. De dagen dat een cougar ongemakkelijke seks had is heel lang geleden, zorg er dus voor dat je presteert. Wanneer je bij haar thuis komt zorg er dan dus dat je hele trukendoos meebrengt. Indien je je toch niet zo zelfverzekerd voelt, vraag haar dan wat ze lekker vindt. Cougars vinden vaak andere dingen lekker dan jongere meiden, praat hier dus over…en vooral geniet…als zij voelt dat ook jij krioelt van het genot, zal haar dit ongetwijfeld ook charmeren en zal je zien dat ook zij ervan zal genieten.

5. Ben bereikbaar

Zeker wanneer jullie verhouding bestaat uit geflirt of in beter geval, friends with benefits, is het belangrijk dat je beschikbaar bent wanneer ze erom vraagt. Houd jezelf niet voor de gek, je bent vast niet haar enige toyboy. Het heeft dus totaal geen zin om hard to get te gaan spelen. Wanneer je een reputatie ontwikkelt dat je slecht te bereiken bent, dan kom je steeds lager en lager op haar booty call list te staan en dan is het snel ‘Game Over’. Cougars houden niet van spelletjes…

6. Waar jagen?

Heb je problemen in het wild? Schiet je teveel met losse flodders tijdens een avondje uit? Er zijn talloze datingsites die jou hierbij kunnen helpen. Besef dat een cougar een ontzettend goede partner kan zijn, dus behandel haar met respect en wellicht houden jullie het een hele tijd met elkaar uit.
Succes!

1324567
Foto’s: Pinterest

You May Also Like

Met Nespresso gaan we een bloedhete zomer in

Uiteraard kan je met Senseo al een eind komen, maar als je ons thuis ...

3 last minute & low budget citytrips

Wil je last minute er nog even tussenuit en ben je niet het type ...

Weg in november? De tips van Lonely Planet

Waarom het warm water uitvinden, als de wereldwijde referentie in reisgidsen ‘Lonely Planet’ het ...

Hosting door Fraai