Sonos pakt uit met de PLAYBASE

Tv kijken? Amper, altijd maar schrijven weet je wel. Maar als we ons dan eens zetten, dan willen we wel goed beeld en kwalitatief geluid. De Sonos Playbase belooft alvast grensverleggend geluid, dat klinkt alvast goed…
Deze laatste nieuwe aanwinst in het draadloze Sonos Home Sound System en home-cinema assortiment komt optimaal op zijn recht op een meubel. De meeste flatscreens schijnen nu eenmaal niet aan de muur te hangen.
Sonos_PLAYBASE_White

Kleine krachtpatser

De Playbase is slechts 58 mm hoog maar belooft ondanks zijn geringe afbeeldingen geweldig geluid als de tv aanstaat en heldere muziek als hij uitstaat. Het ontwerp is strak, clean en simpel en gaat dan ook naadloos op in je interieur. Soms hoeft een speaker niet op te vallen.
Aangezien er slechts 2 kabels zijn is aansluiten een koud kunstje, wat voor ons niet onbelangrijk is, 2 linker handen weet je wel. Niet minder dan 80 muziekdiensten staan ter beschikking en naar het einde van het jaar toe kan je dit speeltje zelfs met je stem bedienen.
sonos_playbase_range_2
Momenteel is de Playbase in voorverkoop, maar vanaf 4 april is deze draadloze krachtpatser beschikbaar voor het grote publiek. Het prijskaartje? Voor € 799 schijf je hem onder je tv-toestel. De Playbase is beschikbaar in het zwart en in het wit.
Meer info vind je alvast op de website van Sonos. Wij stellen ons alvast kandidaat om dit gadget te testen, misschien komen we dan wel aan tv kijken toe.
Sonos_HOMETHEATER

You May Also Like

Omdat puike champagne een koffer verdient

Nu kan je nooit koffers genoeg hebben in je leven, maar tegenwoordig zijn er ...

3 last minute & low budget citytrips

Wil je last minute er nog even tussenuit en ben je niet het type ...

Stunt! Een Lamborghini voor de prijs van een VW Polo!

Ok, je zal wel zelf moeten trappen! Who cares? Je hebt dan wel een Lamborghini ...

Hosting door Fraai