Roelien Westerhof, een knappe heerlijk geurende vrouw mét ons DNA!

We hebben een breed publiek. Van jonge verliefde pubers naar die sluwe oude knar die nog mee wil zijn met de laatste trends tot zelfs die stiekem meelezende vrouwen die benieuwd zijn naar wat mannen willen. Toch kregen we onlangs, en terecht, wel de opmerking dat we misschien nét iets teveel jonge, knappe, strakke, ongerepte dames op ons scherm loslieten. Mannen willen soms ook gewoon een échte vrouw, met ervaring, die al wat verder staat in het leven én eentje die er gewoon evengoed uitziet. Een moeilijke opdracht? Maar neen! Knapperds genoeg! We stelden wat criteria op (+30, moeder,…) en lieten deze querry door het Whatmatters-systeem rollen…benieuwd wie er uit kwam?

FullSizeRender-2
Hallo schoonheid, met wie hebben we de eer?
Mijn naam is Roelien Westerhof en ben 35 jaar. Daarnaast ben ik ook moeder van een parchtige zoon van 11 jaar. Ik ben woonachtig in Noord holland. In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam als salesmanager bij Coty en mag ik hele mooie geurmerken promoten zoals Hugo Boss, Cloe, Marc jacobs, Gucci, Lancaster en nog vele anderen. Tevens is mijn baan ook mijn passie want ik hou me altijd bezig met de nieuwste trends op gebied van fashion en beauty.
IMG_0154

Iemand die perfect in het plaatje van Whatmatters valt dus! Waar ben je zoal naast je werk mee bezig?
Naast mijn werk houd ik me bezig met sporten waaronder hardlopen en krachttraining, en in de zomer ook wielrennen. Ik ben ook actief in de motorsport…van gridgirl tot enorme fan van snelle motors. Ik reis dan ook vaak met de Moto GP mee.

C41897B9-86FA-4412-9D0D-E5C5E6A5DC25

Owla, we hebben hier te maken met een echte pitspoes! Je doet ook modellenwerk…hoe lang al?
Modellenwerk deed ik al vanaf jongs af aan omdat ik het heel leuk vind om te doen.

Hoe is het allemaal begonnen?
Als klein meisje hield ik me al bezig met de trends en en het combineren van leuke kleding. Het zit gewoon in mijn bloed denk ik.  Als model ben ik ooit gevraagd, toen ik 13 jaar was, om als ronde-miss bij een wielerwedstrijd de Miss te zijn en de mannen een kusje en een bloemetje te geven op het podium.

IMG_0146
Als 13-jarige? Iets in ons zegt dat we dat de dag van vandaag niet meer zouden kunnen…maar vertel gerust verder…
Daaruit kwam van het ene het andere. Van shows in het buitenland lopen tot fotoshoots in de Panorama en 2e bij de verkiezing Miss Nederland.

Een echte topper dus! Ons moet je alvast niet overtuigen maar waar, denk je zelf, onderscheid je je van anderen?
Ik ben een open persoon en vind het leuk om mensen te ontmoeten. Daarnaast ben ik ook oprecht en onderscheid ik me door mijn blauwe kleur ogen met donker haar.

FullSizeRender-1

Als we ons niet vergissen is dit één van de 7 schoonheden? Een zondagskindje dus! Heb je een bepaalde quote die je hanteert in je leven?
Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.

OK! Horen wij ook vaak! Je bent ook actief op sociale media, waarom moeten we je hierop volgen?
Door mijn veelzijdige leven ben ik leuk om te volgen en ik hou je op de hoogte van de nieuwe trends op gebied van parfum.

FullSizeRender-3

Top…want een lekker geurtje is alvast een eerste stap om een knappe hinde je nek te laten besnuffelen…over liefde gesproken, hoe zit het met jouw liefdesleven?
Ik ben single.

Dat opent perspectieven! Waar ben je op zoek in een man?
Ik hou van spontane, sportieve, zelfverzekerde, gezellige en ondernemende mannen. Net als elke andere vrouw kun je mij verleiden met aandacht.
IMG_0153

Met bosjes zullen ze komen aanbellen nu! Heb je nog tips om het kaf van het koren te scheiden?
Het is cliché maar probeer gelukkig te zijn zonder dat je denkt dat je iemand nodig hebt. Goed zijn met vrouwen versterkt het mannelijk gevoel. Maar niets voor niets lijkt het vaak dat je vrouwen aantrekt als je er niet mee bezig bent.

Daar moeten we nog eens goed over nadenken…Stel, we hebben een date, wat zijn voor jouw de favoriete plekjes voor een hapje en een stapje?
Ik vind Amsterdam heel leuk om te stappen. Qua eten ben ik gek op sushi en en mijn favoriete plekjes zijn Fabels in Bergen, Harbour Club, The Red Sun, en The Duchess  in Amsterdam.

IMG_0155

Top! Nog snel een laatste vraagje…wat zijn je ambities naar de toekomst?
Ik hoop dat ik me nog heel lang mag bezig houden met wat ik nu doe én met name gezond te blijven en mijn eventueel mij leven te delen met een partner.

IMG_0156

Roelien, dat mag volgens ons geen probleem volgen! Alvast heel veel succes in alles wat je doet, het vinden van het dekseltje op jouw potje en knipoog alvast in de cameralens volgende keer je op de MotoGP grid staat te blinken. Wens je dit knap ding ook te volgen in al haar avonturen en wens je de nieuwste deurtrends op de voet te volgen, kijk dan snel op haar Facebook en Instagram. Doen!
FullSizeRender

You May Also Like

Tramchauffeur worden? Denk maar twee keer na!

Vraag aan 10 kinderen wat ze later willen worden en na piloot of voetballer ...

Reistip! Met de trein van de Westkust naar de Oostkust van de VS

Een eeuwige discussie…wat is het mooiste, beste of waar is het meest te beleven? ...

cercueil-brussels

Brussels best kept secret : Le Cercueil

Een bezoek aan de Europese hoofdstad Brussel staat bijna automatisch gelijk aan het obligatoire ...

Hosting door Fraai