Ritchie, of hoe retro limonade ook cool kan zijn!

Hoe hiop of innoverend kan limonade zijn? Best wel cool zo blijkt, toch als er zich een innovatieve Belg mee gaat bezighouden die met hippe retro flesjes werkt. Jan Verlinden zwierf de voorbije jaren de wereld rond, maar keert nu terug naar de heimat en de familiebrouwerij om limonade te gaan maken, je moet het maar doen. Met RITCHIE lanceert hij een nieuwe limonade gebaseerd op een eeuwenoud familierecept. Het moet niet altijd over alcohol op Whatmatters gaan, toch?

17097357_1056893904416184_359570360797695946_o

Retro frisdrank

Supermarkten en hippe horecazaken springen op de trein en dat belooft alvast veel goeds. Het limonademerk Ritchie bestond al in de jaren ’50, maar toen Jan besloot de zaak niet verder te zetten in ’79 werd de productie stopgezet, tot nu dus!

Jan speelt met Ritchie in op de hype van craft limonades met een verhaal en minder suiker dan de grote jongens. Deze bruisende limonade bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten zonder bewaarmiddelen en wordt gezoet met rietsuiker. Voorlopig zijn er 2 varianten op de markt: sinaasappel met een vleugje vanille en pompelmoes met een zweem van ananas. Die worden geleverd in hippe glazen flesjes met schroefdop. Wij gokken alvast dat ze deze zomer de terrassen gaan veroveren!

De winkelprijs bedraagt € 1,39 en alle informatie vind je op de website. Laat die zomer maar losbarsten na 6 gin tonics en Aperols verdragen we best wel een limonade!

Facebook

You May Also Like

Surfen met een motor

Een surfer zonder golven is als een café zonder bier, al zitten wij dan ...

Thee gerijpt op whiskyvaten!

Als ik moet kiezen tussen thee of koffie, dan zal die laatste meestal aan ...

Hosting door Fraai