Release 'Game of Thrones' seizoen 7 bekend!

Fans van ‘Game of Thrones’ mogen stilaan op het puntje van hun stoel zitten. Eindelijk is de releasedatum van de langverwachte zevende reeks bekendgemaakt. Maar voor we naar de zevende reeks gaan, frissen we ons en jullie geheugen even op met de spectaculaire slotscène van seizoen 6.

Tijd voor reeks zeven nu. De langverwachte winter in de serie begint namelijk op 16 juli. Bijzonder vlug voor ongeduldige fans die eerder te horen hadden gekregen dat de eerste geplande releasedatum van april maanden zou uitgesteld worden wegens…niet af.

Wij hebben alvast de teaser bekeken en ja hoor, het wordt weer een topreeks! De belangrijkste zin uit de teaser komt alvast uit de mond van Jon Snow “There is only one war that matters. The Great War. And it is here.”   Er staat dus een grote veldslag te wachten. Vuur (draken) en ijs (White Walkers) komen samen. Dit gegeven staat natuurlijk garant voor spanning en sensatie.

Dat ook deze reeks zal eindigen met een gigantische cliffhanger, verklapte actrice Maisie Williams (Arya Stark) eerder in een interview met Digital Spy met deze cryptische woorden:

‘It’s just kind of tumbling now. We’ve come to the climax and it’s rolling down to the end. It’s exciting. I really felt like at the end of last season everything was set up for how it was going to end. […] Every character came to a little junction in their lives. Now we’re all going to crash down together to however this show ends.’

Wij kunnen alvast niet wachten…en jullie? Bekijk alvast de teaser en begin maar al uit te kijken naar 16 juli!

You May Also Like

Whatmatters was op EOTS-End, Hét topfeestje voor de West-Vlaamse voetbalwereld

Beter konden we End Of The Season niet vieren… Ondergetekende neemt afscheid van het ...

Emily Ratajkowski ziet in Kim Kardashian een rolmodel!

“I channel her when I’m having a bad day” Een bericht gedeeld door Emily ...

Our Planet is de Netflix-natuurdocumentaire die je moet zien

Als we het vandaag over een knappe tijger hebben, mag je het letterlijk nemen… ...

Hosting door Fraai