Ravissante reisblogsters die je moet volgen op Instagram!

Nu houden we bij Whatmatters wel eens van een reisje, maar tegen de echte travelbloggers moeten we het zowel qua reizen als qua foto’s afleggen. Het lijkt ons nochtans wel wat, de hele wereld zien, amper wat moeten opdoen en nog gesponsord worden ook. Wij staan open voor voorstellen.
Nu zijn wij natuurlijk geen knappe jonge hindes die de wereld verkennen en het publiek kunnen verwennen met geweldige selfies van zichzelf. Wij selecteerden er wel 5 voor jullie die het volgen op Instagram meer dan waard zijn. Jonge, ravisssante reisblogsters met een massa aan volgers, een wel heel actieve levensstijl en foto’s van bestemmingen en zichzelf om duimen en vingers bij af te likken. Voeg deze 5 onmiddellijk toe op Instagram!
 

SJANA ELISE REAP

We raden jullie aan vooral te kijken en niet elke beweging van deze ravissante beoefenaarster van yoga na te doen: wij komen je niet uit de knoop halen. Deze gezonde levensgenieter neemt je meer op haar reizen die vaak in het teken van yoga staan. Let wel de poses zijn dus niet voor beginners. Toch is er ook een duister kantje aan het verhaal Sjana Elise probeerde vroeg in haar leven zelfmoord te plegen, belandde in de psychiatrie en ziet het bloggen als therapie.


 
Website
 

Leonie Hanne – Ohhcouture

Deze Duitse is een wereldreizigster en dan drukken we het nog zacht uit. Momenteel verblijft ze in Thailand en wie weet waar de volgende reis haar brengt. Fan van zwembaden op tropische bestemmingen, dan is Leonie vast je ding. Weldra haalt ze 1 miljoen volgers dus we zijn benieuwd. Reizen doet ze vergezeld van haar vriendje die instaat voor de foto’s.

My favorite little lagoon in this beautiful winter wonderland… #Austria #BeautifulHotels #Winter

Een bericht gedeeld door Leonie Hanne (@ohhcouture) op


Website

Natascha Oakley

Deze ravissante hinde ziet niet alleen grote stukken van de wereld, ze heeft ook een eigen swimwear collectie en die showt ze natuurlijk met alle plezier. De roebeltjes rollen wel binnen. Recent kwam er ook nog een sportlijn bij, dus ook daar zie je heel wat leuke beelden van. Kunnen bijna 2 miljoen volgers zich vergissen? Wij denken alvast van niet!

Counting down the days to Coachella @abikiniaday

Een bericht gedeeld door Natasha Oakley (@tashoakley) op

Take me to the desert @abikiniaday @nicolelhill_

Een bericht gedeeld door Natasha Oakley (@tashoakley) op


Website

Angelica Blick

Zweden heeft heel wat meer te bieden dat is wel duidelijk. Deze coole chick en fashionista dartelt door het bestaan, al dan niet vergezeld van even knappe vriendinnen. Stijlvolle beelden van wel heel hippe plekjes, dat is wat je van Angelica mag verwachten. Momenteel zit ze trouwens in Goa!

Bedtime stories

Een bericht gedeeld door Angelica Blick (@angelicablick) op

Felt like a princess in this magical bath so thankful!

Een bericht gedeeld door Angelica Blick (@angelicablick) op


YouTube

Lisa Smith

Last but not least stellen we jullie Lisa Smith voor. Mag het allemaal wat meer gipsy en wat losser? Dan is de Australische Lisa Smith een must follow. Ze dwaalt door Byron Bay zowat de Boho hoofdstad van de wereld. Houten huisjes, stromende rivieren, kleurrijke jurken, bij Lisa vind je het allemaal. 
 

Morning bath in the sunshineat the most beautiful getaway in the hills @hiddenvalleybyronbay

Een bericht gedeeld door Lisa Smith (@lisadanielle__) op

Frolicking in the afternoon glow @spell_byronbay

Een bericht gedeeld door Lisa Smith (@lisadanielle__) op


Website

You May Also Like

Sexy Annelies Törös op bed is beste slaapmutsje dat je kan vinden

Wat een knapperd toch… Honderden, wat zeggen we, duizenden zouden er maar al te ...

Deze video laat zien waarom wij volgend jaar naar Burning Man moeten!

Omdat beelden veel meer zeggen dan woorden… We lieten jullie afgelopen week al zien ...

Hosting door Fraai