Porsche komt met een break…de Panamera Sport Turismo

Altijd al een Porsche gewild voor gans het gezin en ben je geen fan van een SUV zoals de Cayenne? Of heb je wat centjes teveel en wil je deze uitgeven aan een toffe, stijlvolle en vooral enorm snelle en krachtige break? Dan hebben we goed nieuws voor u. In het najaar lanceren de jongens uit Stuttgart de Porsche Panamera Sport Turismo.

Het is tevens ook de eerste normale Porsche met drie zitplaatsen achterin waarin de ingenieurs van het Duitse merk vooral het woord ‘ruimte’ als keywoord hebben meegekregen. Met een goede 50 liter extra ruimte meer dan in de normale versie van de Panamera zijn ze hier dan ook met onderscheiding in geslaagd.

Uiteraard is deze krachtpatser ook uitgerust met een heerlijke uitklapbare spoiler. Een spoiler die zal te vinden zijn op de ‘4 Sport Turismo’ met 330 pk, ‘E-Hybrid Sport Turismo’ met 462 pk, de ‘4S Sport Turismo’ met 440 pk, de ‘Diesel Sport Turismo’ met 422 pk of  het 550 pk sterke paradepaardje, de ‘Turbo Sport Turismo’. Prijzen zijn nog niet bekend maar zullen in ons land alvast ergens tussen de 100.000 en 200.000 Roebeltjes liggen. Gulzige jongens we zijn, gaan wij alvast voor de Turbo…


 

You May Also Like

Zomerse Lexus LC500 Convertible is een pareltje

De winter moet nog beginnen en we kijken al uit naar de zomer Zonnig ...

Whatmatters Roadtest: Abarth 595 Pista

Pista…de naam niet gestolen! “Jens, zin in een weekje testrijden met de Abarth 595 ...

Whatmatters Roadtest: BMW 330i (2019)

Freude Am Fahren… Ondergetekende kent BMW als geen andere. Na een 316ti, 118d, 320d ...

Hosting door Fraai