Pop-Up The Man Cave in Genk!

Een tijdje geleden viel er een mailtje in onze inbox op de redactie? Of we geïnteresseerd waren in de opening van een man cave? Uiteraard was onze interesse onmiddellijk gewekt en kijk enkele weken later hebben 4 studenten uit Limburg/Vlaams-Brabant het ook effectief gerealiseerd. Een echte pop-up mancave in Genk. Chapeau!

Alles voor de man vol passie

The Man Cave opende op 10 maart de deuren en je kan er nog tot 25 maart terecht, snel zijn is dus de boodschap! De jonge rekels omschrijven het zelf als de hang-out plek voor de man vol passie. Je ontdekt er auto’s, motoren, horloges, boys toys, gastronomie, kortom alles wat een echte man van de wereld en de Whatmatters lezer kan boeien.

De kerels werken samen met heel wat partners – waaronder de vrienden van Luxury For Men – dus met het aanbod zit het zeker en vast goed. Bekijk zeker en vast de Facebookpagina eens, want de heren organiseren heel wat thematische avonden en het loont de moeite om te passeren en jong ondernemerschap te stimuleren!  
9582293
Het oud gemeentehuis van Genk werd geschikt als locatie bevonden en laat je volledig gaat tijdens het ervaren en shoppen, want de opbrengst gaat naar het goede doel. Je vindt overigens nog 5 andere pop-ups van andere studenten op dezelfde locatie, dus het is het tripje meer dan waard, zeker als je weet dat al die pop-ups ook nog events organiseren.
Hier ontdek je overigens alle pop-ups en vind je het adres van de Pop-up hub.
Hopelijk hebben de kerels achter The Man Cave de smaak te pakken en brengen ze het effectief in praktijk als ze afgestudeerd zijn. Elke man heeft een hangplek nodig!

You May Also Like

Whatmatters on Tour: Monaco Yacht Show 2018

Alle hens aan dek! Monaco…elk jaar passeren we er minstens een keer of twee. ...

Doutzen Kroes lanceert nieuwe campagne voor Hunkemöller en wij waren erbij! (Foto's + video)

Schoon volk in Barcelona… Terwijl wij met manlief en bekende DJ Sunnery James een ...

O'YO: yoghurt de hele dag door!

Nu zijn er wel meer bizarre namen van horecagelegenheden maar toen we op O’yo ...

Hosting door Fraai