Op een dag vind je de job van je leven!

Hoe je wel van een reisje en wil je er je geld mee verdienen? Dan is de job die THIRDHOME in de aanbieding heeft misschien wel wat voor jou. Dit bedrijf dat in chique vakanties en vastgoed handelt zoekt immers een avonturiers die de droomvilla’s willen gaan testen op hun kosten, meer nog je krijgt nog een zakcentje van 10.000 dollar in de maand mee. Waar staat dat formulier online?!
819232_10151426028201335_1764187714_o

Villa’s testen: de job van je leven

Als we de jobomschrijving lezen is die immers op ons lijf geschreven. De rekels vragen een vlotte pen, check, en de nodige skills om blogs en vlogs te maken, dubbel check! Uiteraard moet je ook het Engels machtig zijn en vormen de social media je speeltuin. Uiteraard moet je ook wel wat luxe gewend zijn en je in de klant kunnen verplaatsen. Wij zijn nog steeds het probleem niet met onze kandidatuur. Meer nog, je mag zelfs iemand meenemen zodat je niet alleen van al die luxe moet genieten. Een klein addertje onder het gras is misschien dat je wel alle reiskosten zelf moet dragen.
14542591_10154410271696335_5175427970494209068_o
Bij je sollicitatie hoort een filmpje van 1 minuut waarin je je sollicitatie toelicht. Solliciteren kan in elk geval nog tot 30 maart en ze vragen een beschikbaarheid van minimaal 3 maanden. Solliciteren kan hier!

Wil je alvast eens bekijken waar je terecht gaat komen? Dat kan op de site, Facebook, YouTube en Instagram. We wensen jullie alvast veel succes met het filmpje en stuur het ons ook gerust door!

You May Also Like

5 redenen om naar Marrakech te trekken

Slangenbezweerders, exotische muziek, drukke bazaars, oriëntaals eten, een levendige sfeer en overal verkopers in ...

Huur eens een VIP butler in

Eerlijk, een privé butler dat lijkt ons wel wat. Misschien een beetje decadent, maar ...

Hosting door Fraai