Ook Leuven krijgt een food market: Hal 5!

Nadat eerst de Antwerpse Mercado en vervolgens de Gentse Holy Food Market de poorten openden, kon een andere grootstad natuurlijk niet achterblijven. Binnenkort kan je dus ook in Leuven terecht voor een foodexperience om duimen en vingers bij af te likken. Onder de naam HAL 5 worden de oude Centrale Werkplaatsen in Kessel-Lo omgebouwd tot een foodhal, waar ook ruimte is voor cultuur en duurzame ondernemingen een plekje vinden.
hal+5+foodmarkt+kessel-lo2_spa
Het project bestaat uit 3 hallen waarbij in de centrale hal voor een foodmarket wordt gekozen. Deze zal in het teken van duurzame en lokale voeding staan met eetgelegenheden als The Food Hub, de sociale kruidenier en de Kapblok.
In een andere hal neemt Cirkus in Beweging de touwtjes in handen.
Nog deze zomer zullen de hallen hun deuren openen. Zit je zelf met een fantastisch concept dat je al lang eens wil uitproberen? Bij Hal 5 zijn ze nog op zoek naar creatieve ondernemers!
Meer info vind je op de site die momenteel nog in opbouw is!
CkAuwHWWYAA2yl5

You May Also Like

Hosting door Fraai