Niet wij maar Cristiano Ronaldo mag Bugatti Chiron testen!

Helaas zullen ze ons dit nooit vragen. Waarschijnlijk omwille van het feit wij geen 2,5 miljoen Eurokes op overschot hebben en omdat wij vermoedelijk bij een mogelijke crash zelfs de nodige franchise moeilijk zullen kunnen ophoesten. Logisch dus dat ze deze dingen laten testen door jongemannen die zwemmen in het geld en waar ze als Bugatti zijnde nog hopen snel ééntje extra te slijten.

CR7, niet vies van het rijden op of in een mooi model, werd dan ook uitgenodigd in zijn thuisstad Madrid om een testritje maken in de kostelijke Chiron. 1500 paardjes onder de motorkap…maar al te graag hadden wij deze superbolide op zijn staart getrapt…soit, wij mogen dromen…voor Cristiano is dit meer dan waarschijnlijk dagelijkse kost.
 

You May Also Like

90 jaar na datum kan je de iconische Bentley Blower opnieuw bestellen

Een heerlijke replica uit 1929… Een iconische oldtimer opnieuw op de markt brengen? Dat ...

Deze gitaar is een ode aan de Ford GT40

Laat die keiharde rockmuziek maar knallen uit de boxen Een kleurencombinatie van babyblauw en ...

Whatmatters On Tour: Alfa Romeo B-Tech Lifestyle Event in Turijn

Cars, Travel, Food…een All-In-tripje dat we niet snel zullen vergeten. Alfa boomt…Met een verkoop dat ...

Hosting door Fraai