Niet wij maar Cristiano Ronaldo mag Bugatti Chiron testen!

Helaas zullen ze ons dit nooit vragen. Waarschijnlijk omwille van het feit wij geen 2,5 miljoen Eurokes op overschot hebben en omdat wij vermoedelijk bij een mogelijke crash zelfs de nodige franchise moeilijk zullen kunnen ophoesten. Logisch dus dat ze deze dingen laten testen door jongemannen die zwemmen in het geld en waar ze als Bugatti zijnde nog hopen snel ééntje extra te slijten.

CR7, niet vies van het rijden op of in een mooi model, werd dan ook uitgenodigd in zijn thuisstad Madrid om een testritje maken in de kostelijke Chiron. 1500 paardjes onder de motorkap…maar al te graag hadden wij deze superbolide op zijn staart getrapt…soit, wij mogen dromen…voor Cristiano is dit meer dan waarschijnlijk dagelijkse kost.
 

You May Also Like

Whatmatters Roadtest: Fiat 124 Spider S-Design

Zelfs bij koud weer! Een weekje voor we naar Turijn afzakten om de nieuwe ...

Dakloze Bentley Continental GT is een pareltje

Knap, stijlvol, luxueus en vooral krachtig Een Bentley Continental GT die volautomatisch en tot ...

Donkervoort komt met gruwelijke verjaardagseditie

Gruwelijk snel… Donkervoort, dat we kennen van onze voormalig wielerheld en (ex-)ambassadeur Tom Boonen ...

Hosting door Fraai