MoonZone: het walhalla voor de gamers!

Nu schrijven we sporadisch wel eens over een game, maar nee, diehard gamers zijn we niet. Meer nog, meestal krijgen we ook flink op onze lazer van onze veel jongere zonen die het dan ook nog eens niet kunnen laten dat er een hele dag in te wrijven. Iets is er misgelopen tijdens het opvoeden…
Soit, in Mechelen kunnen gamers sinds kort terecht in MoonZone, een plek waar hun hartslag ongetwijfeld piekt. In deze E-sports bar kunnen gamers terecht om onderling of online een potje te gamen of tijdens verschillende toernooien de strijd aan te gaan.

17264860_1217406371691994_189778414586500669_n

Uniek in de Benelux

De realisatie van Kurt Hendrickx en Wim Hendrickx blijkt vrij uniek in de Benelux. Zoals in een ‘gewoon’ sportcafé hangen er heel wat tv-schermen, maar in tegenstelling tot voetbalwedstrijden worden hier wereldwijde gamingwedstrijden uitgezonden. Naast pc’s vind je er ook consoles van Playstation, X-box en zelfs enkele oude arcadegames.

Elke maand wordt er ook een bekende YouTuber geïnviteerd die wat tips en tricks komt delen. Maar de heren kijken ook verder dan enkel computergames, er is ook ruimte voor comic strips en bordspellen.

Alles over MoonZone kom je te weten op de site en uiteraard kon een Facebookpagina en YouTube-kanaal niet ontbreken!

You May Also Like

Een digitale camera van papier!

Wie heeft er nog een digitale camera? Ja, ergens in de kast ligt er ...

De Matrix PowerWatch werkt om lichaamswarmte!

Waar we ons bij onze smartphone en andere technische snufjes het meest aan ergeren? ...

Vlogger filmt zieke homeparty ten huize Dan Bilzerian (Video)

Partycrashen op zijn best… Als er één man ter wereld weet hoe hij een ...

Hosting door Fraai