Moët & Chandon uit de automaat!

Frisdrankautomaten die kennen we allemaal wel, maar nu is er een nieuwe automaat die we persoonlijk veel spannender vinden: de Moët & Chandon Champagneautomaat!
selkfnew
Momenteel blijft de promostunt van het bubbeltjeslabel nog beperkt tot Londen en Las Vegas, maar wie weet ooit… Na het inwerpen van wat dollars of ponden serveert de robotarm je een fles champagne. Ideaal moest je ‘s avonds een dorstje hebben en de nachtwinkel door de voorraad heen zitten. Uiteraard wordt het flesje met de nodige zorg naar beneden gebracht zodat het glas niet breekt en bij het openen niet alle champagne wegspuit.
o-CHAMPAGNE-VENDING-MACHINE-facebook
In Londen vind je de automaat in The All Bar One aan Leicester Square. Misschien een ideetje voor de NMBS, al denk ik dat de nieuwe CEO Sophie Dutordoir wel andere katten te geselen heeft en gezien haar recent verleden ook een voorkeur heeft voor Prosecco. In elk geval kan een treinvertraging op deze manier toch nog leuk worden!

You May Also Like

PJ GIN in 4 smaken

Sommige ondernemers starten een online mannen magazine met babes, andere brengen een eigen gin ...

En of we een blinde tijger kennen!

Tijgers: Die kennen we, figuurlijk toch. Maar blinde tijgers, nee, al veel minder. Eeg ...

Black Insomnia: de sterkste koffie ter wereld!

Dat we bij Whatmatter wel van wat pit houden merk je waarschijnlijk aan de ...

Hosting door Fraai