Melissa, de nieuwste ster uit 'The Sky is The Limit'!

“Sterren komen, sterren gaan…alleen Elvis blijft bestaan”…Toepasselijker kon het liedje tijdens ons ritje naar het groene Brasschaat niet zijn. Als we aan sterren denken, denken we aan BV’s, aan de hemel of gewoon het heelal. Laten we vandaag gewoon alles combineren en alvast de nieuwste telg uit de familie van het Vier-programma ‘The Sky is The Limit’ voorstellen. Wij moeten bekennen dat we deze knappe schoonheid al wat langer kenden. In een nog niet zo lang verleden was zij één van de knapperds waar wij in onze legendarische avondjes in ‘The Villa’ wel wat gingen leuteren aan de deur. Het was voor ons dan ook gewoon een koud kunstje wat van haar kostbare tijd af te nemen…en dat het even gezellig werd als ooit aan die deur, is gewoon een statement…

17410189_10158227350355417_536079067_n


Hallo Melissa, vertel eens kort wie die nieuwe ster in ‘The Sky is?

Ik ben Melissa Van Hoydonck, 27 jaar en woon in Brasschaat & Maasmechelen. In Brasschaat heb ik mijn eigen kleding winkel “Les filles d’Anvers” die ik samen met mijn mama uitbaat. Dit doe ik ongeveer al 4 jaar lang, daarvoor ben ik jaren “doorbitch” geweest aan onder andere de deuren van Versuz en uiteindelijk gestopt in The Villa in Antwerpen!

Naast onze passages in The Villa kenden we je voornamelijk ook als model…
Klopt, ik heb modellenwerk gedaan voor P-magazine en Ché en ik stond zelfs op de laatste exclusieve P-kalender. Ook voor bekende merken als Christian Audigier & Bavaria etc, heb ik geshoot. Mijn ambities als model zijn er momenteel niet meer zo super veel, omdat ik het enorm druk heb met de winkel!

305897_10152288415005417_216470168_n

Naast ‘The Sky’ en de winkel nog andere dingen waarmee je bezig bent?
Oh ja! Ik ben zot van honden. Zo heb ik twee schatjes van chihuahua’s, Roxy & lilli en heb ik er in Maasmechelen een Rodeshian Ridgeback bijgekregen, genaamd Bassie!

Moh…kijk eens aan! Even terugkomen op ‘The Sky’, hoe zijn ze bij u terecht gekomen?
De mensen van Vier hadden vorig jaar al eens contact gezocht, maar toen hadden wij geen interesse in het programma, vooral mijn vriend niet. Dit jaar waren ze nog een keertje langs geweest met Peter Boeckx en toen hij de interactie tussen mij en mijn mama aanschouwde, zag hij onmiddellijk de unieke band die wij hebben. Dat hadden ze in ‘Sky’ nog nooit gehad, dus heb ik besloten om zonder de boyfriend mee te doen.

Knipsel2

Kan je al inschatten wat de reacties zouden kunnen zijn?
Wat de reacties betreffen, ik weet totaal niet aan wat ik me moet verwachten. Ik hoop en denk positieve reacties. Je hebt altijd bijval, maar ook afval!

Wat hoop je ermee te bereiken?
Ik hoop natuurlijk om er alle mogelijke positiviteit uit te halen én goede promo voor de winkel is nooit slecht!

Naast een tv-carrière ben je ook actief op social media. Waarom moeten we je herop volgen?
Ik hou van Instagram! Ik denk dat ik wel diversiteit breng in mijn foto’s, van reisbestemmingen tot eten tot selfies, I love it! Ook modellenfoto’s post ik graag op m’n social media!

Knipsel1

En dat vinden wij niet erg! Wij kennen je als een echte doorzetter…maar zijn er zo nog dingen waarmee je jezelf onderscheidt van anderen?
Ik heb zoals ze zeggen een ‘resting bitch face’ 😉

Euh…das gewoon standaard onder vrouwen…wij zijn mannen en hebben er geen last van…maar ga gerust verder…
Ik ben toch een zacht iemand die enorm houdt van humor, zorgzaam is en iemand die veel waarde hecht aan respect en eerlijkheid, voor dierbaren doe ik alles.

Mooi zo! Heb je ook een levensquote? Let op…’The Sky is The Limit’ is NIET toegelaten! 
‘Leven & laten leven’

17409902_10158227350135417_1701797181_n

Amen! Je liet al weten dat ‘The Sky’ zal doorgaan zonder je vriend. Is er tussen al het werk nog voldoende tijd voor de liefde?
Voor de liefde, maak ik tijd! Liefde is heel belangrijk in mijn leven, en gelukkig kan ik dit dan ook met iemand delen!

Hij zal het graag horen! Hij heeft je hart in ieder geval gestolen. Wat moet een man bezitten om het bij u te doen branden?
Tgoh, mannen die echt MAN zijn, heb ik altijd wel een zwak voor gehad. Mooie woorden werken niet bij mij. Charisma is heel belangrijk…en vooral humor hebben!!

17360766_10158227350315417_100453568_n
Is humor dan de essentiële tip? Of heb je er nog?
Ik zou mannen vooral willen meegeven dat ze vooral “mannelijk” moeten blijven en af en toe een stoppelbaard moeten laten staan! Girls love it! 🙂

Wij zijn goed bezig! Nog iets?
Met nog wat humor erbij, geraak je ‘All the way’!

17360590_10158227350830417_927499558_n
En voor we ‘All the Way’ gaan…naar waar dan? Of beter, wat zijn jouw favoriete plekjes?
Ik ga graag stappen als ik in België ben. The Villa Antwerp of iets eten bij Velvet lounge of Danielli’s. Als ik op Ibiza ben, ga ik graag  naar Blue Marlin! Dan drink ik meestal Red Bull, waar ik btw aan verslaafd ben, champagne of ik durf wel eens in de tequila te vliegen.

Bel ons als je net als ons in september in Ibiza bent! Ook wij vliegen wel eens tegen beter weten in, in de tequila! Naast Red Bull nog een zonde?
Chocolade…

17392914_10158227351075417_219231359_n

Uiteraard! Voor we hier de cameraploegen in de weg lopen…wat zijn jouw ambities nog
Mijn eigen merk “LFDA” op de markt brengen, meer ” les filles D’anvers winkels”, carrière maken, blijven genieten van het leven en ooit een mega toffe milf worden 😉

Een ‘ilf’ zal je voor velen al wel zijn…succes met het verkrijgen van de status met een ‘M’ en nog veel meer succes met al je projecten die nog op stapel staan! Wij blijven het alvast volgen en remember Ibiza…laat maar weten als je daar bent en we drinken er eentje op het succes! Wens je net als ons deze knapperd en aanstormend onderneemster uit ‘The Sky is The Limit’ te volgen, doe dit dan op Facebook of Instagram! Doen! Naar het schijnt is ze ook te bewonderen komende zaterdag in The Villa…we geven het maar mee!   

68067_10152243543175417_1848087045_n

Met dank voor het aanleveren van deze prachtige foto’s aan:

  • Daniel Dedave
  • Robbert Poel
  • Marc VR Photography
  • Melissa Van Hoydonck

You May Also Like

Aladdin wordt de volgende ‘Live action Disney-film’ die jij wil zien

Disney is mee… Niets mis met je beste klassiekers in een nieuw jasje te ...

Makers van ‘The Simpsons’ moeten te stereotiepe ‘Apu’ schrappen

What’s next? ‘The Simpsons’…als rekels geboren in de jaren ’80 zijn we ermee groot ...

Finaliste Miss Ocean Couture: Efka Goovaerts

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in ...

Hosting door Fraai