Mayweather vs McGregor: Let's get ready to Rumbleeeeeeeeee!

Bam! We gaan boksen! Lang heeft hij niet van zijn pensioen genoten. Dekselse Floyd Mayweather is de eerste van de twee kemphanen die in de volle publiciteit uitgesproken heeft dat het contract van zijn kant alvast is ondertekend.

Waarom?  Puur en alleen om Conor McGregor murw tegen het asfalt te kloppen! “I don’t want to hear no more excuses about the money, about the UFC. Sign the paper with the UFC so you can fight me in June. Simple and plain, let’s fight in June,” sprak de zelfverzekerde Mayweather tijdens een promotour in Engeland.

En wie Mayweather zegt, zegt gelijk ook astronomische bedragen, en dan hebben we het niet over bedragen achter de komma, laat dat duidelijk zijn. Zo heeft hij Conor McGregor alvast een eerste kleine subtiele teasende tik uitgedeeld met de volgende quote op zijn Instagram…

  • Before you ask for $25 million, be worth more than $25 million.
    You have the “2” and the “5” right but you meant to say $2.5 million not $25 million.

McGregor van zijn kant heeft nog niet bevestigd maar we gaan er wel degelijk vanuit dat het titanengevecht nu écht wel doorgaat. Plaats van het gebeuren? Las Vegas en meer bepaald, de T-Mobile Arena. Nog geen plannen voor 10 juni? Begin maar al te sparen en boek je ticketje alvast nu!

#Repost @conormcgregorsbgi with @repostapp ・・・ Champ McGregor showing off his precision kicking skills

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

You May Also Like

Women Move Mountains

Het eindejaar is het moment voor feestelijkheden, lekker eten en geschenkjes. Maar ook om ...

Wijn & topchefs in het Warandepark

Brussel, ik moet het toegeven, het blijft een beetje onbekend terrein. Moest dus iemand ...

Hosting door Fraai