MAD FOX, Een nieuwe vette club in Amsterdam!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f9c
Sorry voor onze Nederlandse vriendjes en vriendinnetjes…we hebben het even gehad met Amsterdam.  Een arrogante kwal die ons voor twee maanden werk voorlopig niet wenst te vergoeden en ons nog het equivalent van een fles of 60 Dom Pérignon moet, werkt wat op ons gemoed. De eerstvolgende keer we aan de grachtjes zullen vertoeven zal zijn om die kwal er half gevild en gepekeld in te kieperen…
Hoewel…voor volgende zaak maken we misschien wel een uitzondering…MAD FOX!
The Entourage Group, ook wel bekend van Izakaya, MOMO, The Butcher en Mr Porter, opent binnenkort de nieuwe nachtclub MAD FOX. Deze high-end nachtclub is geïnspireerd door clubs uit London en New York en opent eind deze maand, op 30 maart om precies te zijn, haar deuren in het 5-sterren hotel W in Amsterdam.

Oprichter Yossi Eliyahoo omschrijft zijn nieuw kindje als volgt: 


“MAD FOX is de belichaming van de sluwe en mysterieuze eigenschappen van de vos en vertaalt deze naar een ‘nightlife experience’ die Amsterdam nooit heeft gekend.”  

In de high end-club maken duisternis, zwart cement en staal de dienst uit. MAD FOX heeft een eersterangs ‘table service’. Dit wil zeggen dat op verschillende verhogingen in de club privé-tafels staan opgesteld. Maar strek je liever de dansbenen of heb je wat zin om high-end te gaan schuren en gluren, dan is er nog genoeg plaats op de dansvloer! Dansen kan op allerhande stijlen. Mad Fox gaat er namelijk prat op te komen met  sets van internationale dj’s.

Het personeel in de club zal er piekfijn bijlopen en heeft speciaal ontworpen kleding aan van de Nederlandse ontwerper Bjorn Van Den Berg. Op de kaart zul je vooral cocktails, flessen sterke drank en natuurlijk verschillende soorten champagne vinden. Een flesje of 60 Dom? Wij weten alvast een adres waar de rekening mag vereffend worden.

MAD FOX werkt zonder membership of gastenlijst, dat maakt het reserveren iets makkelijker! De club hanteert een ‘dress to impress’-beleid. Gestyled wij worden, denken wij niet echt problemen te ondervinden binnen te geraken…maar voor zij die denken dat een strak trainingspak en Nike Air Max nog kan, zijn er andere alternatieven. Meer informatie vind je trouwens op MADFOXclub.com. Tot daar?

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f9b
 

You May Also Like

REVIEW: OTOMAT

Bourgondiërs niet meer, maar zeker niet minder, dat zijn we bij Whatmatters! Aangezien onze ...

5 redenen om naar Marrakech te trekken

Slangenbezweerders, exotische muziek, drukke bazaars, oriëntaals eten, een levendige sfeer en overal verkopers in ...

Culinair dineren zonder tafel…

Nu staan we in België best bekend om onze fantastische restaurants, maar uit ondervinding ...

Hosting door Fraai