Louis Vuitton gaat op reis met BRITART

Ok, ik geef het toe, ik heb al een tijdje geen bal meer aangeraakt, maar er was in elk geval een tijd dat zowat elke voetballer op training aankwam met het karakteristieke tasje van Louis Vuitton. Niets mis mee natuurlijk, maar origineel viel het echt niet meer te noemen, want het was ook bij iedereen hetzelfde. Nochtans pakt Louis V geregeld uit met nieuwe designs voor zijn bagage reiscollectie, maar dat werd niet echt opgepikt, jammer!
louis-vuitton-nil-pm-damier-ebene-canvas-men-s-bags--N42704_PM2_Front view

Britart rebellen

Recent sloot het Frans luxemerk in elk geval weer een samenwerking af met de broers Chapman. Een grotere clash is amper denkbaar: de klassieke luxe van LV met de stoere, Britse punk stijl met een flinke scheut humor van Jake en Dinos Chapman. En toch: het werkt!

Na een eerdere samenwerking voor de SS13 collectie, werden de tekeningen van de heren nu verwerkt op de collectie. De broers haalden hun inspiratie bij de Zuid-Afrikaanse jeugd/natuur en verwerkten dit in een eigen Louis Vuitton collectie, netjes! Je mag je verwachten aan heel wat kleur en tekeningen van olifanten, giraffen en andere zebra’s of op zijn minst toch een gestileerde versie daarvan.
louis_vuitton_monogram-savane-collection1
Voetballers en eventuele andere liefhebbers rep jullie naar de dichtstbijzijnde Louis Vuitton winkel of bestel online, zo worden de spieren niet extra belast!  

You May Also Like

Hét zomerse klokje: Nomos Glashütte Ahoi Aqua Neomatik

Ben je voor blauw? Dan hoort dit klokje gewoonweg in je collectie. Zeker als ...

Kids op de fiets? Die dragen een helm!

De tijd dat helmen saai en lelijk waren, die ligt al een hele tijd ...

Vergeet de lucht, nieuwste drones doen het onder water!

Wij zijn nog maar net aan het leren vliegen met een drone in de ...

Hosting door Fraai