L'ink, laat je tattoo in stijl zetten!

Zoals de aandachtige lezers weten, de Whatmatters huid is nog brandschoon: geen inkt bij ons. Maar als er een mailtje binnenkomt over een nieuwe tattooshop die wordt uitgebaat door een ravissante deerne, dan is onze interesse toch gewekt. Meer nog, we beginnen zelfs te twijfelen.
image4
Lisa Van Eckeren smeet recent de deuren open van L’ink, haar studio in Opglabbeek. Verwacht geen groezelig hol, maar een heel aangename, stijlvolle ruimte die zo uit een interieurmagazine zou kunnen komen. Wij zouden alvast liever hier een paar uur doorbrengen dan in de Schipperstraat in Antwerpen, laat dat duidelijk zijn.

Artistieke genen

Lisa is nu zo een 2,5 jaar bezig en met haar artistieke genen neemt ze je huid met alle plezier onder handen. Wij zouden ons in elk geval bij voorkeur door een vrouw onder handen laten nemen, die zijn toch wat zachter, nee? Een typerende stijl mag Lisa dan niet echt hebben ze switcht met alle plezier van zwart/grijs naar full colour.
image2
Terwijl nog wat verder twijfelen om onze huid in de handen van Lisa te leggen gaat zij alvast lustig voort met de naald.
Meer weten over Lisa en haar stijl? Check dan zeker haar Facebookpagina en Instagram eens, wie weet doe je nog wel inspiratie op!

Wij wensen Lisa alvast veel succes met haar nieuwe zaak!
L’ink – Weg naar Oppoeteren 96 – Opglabbeek
image5

You May Also Like

Met Tinder Gold loop je nooit meer een blauwtje!

Eerlijk, we zijn er al even tussenuit: Tinder heeft aan ons geen geld verdient. ...

4 voordelen aan gedumpt worden!

Yep, het is zover: je bent bij het oud huisvuil gezet. Gedumpt worden hoort ...

3 wellness retreats waarvan je herboren terugkomt

Iedereen moet er wel eens tussenuit om aan de mallemolen te ontsnappen. Uiteraard zijn ...

Hosting door Fraai