Líkami, de Ijslandse zuiverheid als basis voor je huid

Huidverzorgingsproducten voor de man? Ze zijn er natuurlijk wel, maar in vergelijking met vrouwen komen wij mannen er toch maar bekaaid vanaf, nochtans holbewoners zijn we al lang niet mer.
We zijn dan ook blij te vernemen dat er met Líkami, een nieuwe Belgisch uniseks huidverzorgingslabel het levenslicht heeft gezien. Líkami – lichaam in het IJslands – verwijs naar zuiverheid, kracht en schoonheid. De producten bestaan uit een biologische, botanische en unieke ingrediëntenmix, een ware weldaad voor je huid.

Uniseks

De Líkami producten hydrateren, verzorgen en beschermen en dat allemaal op een ecologisch verantwoorde manier. Zelfs de meest radicale groene rakker heeft dus geen excuus om niet te smeren.
Het gamma wordt ontwikkeld door de West-Vlaamse onderneemster en beautylover Marianne Priem en stuk voor stuk worden ze binnen Europa samengesteld. Bovendien kiest het merk ook bewust voor eco-vriendelijke verpakking. Alle beautyproducten worden verpakt in 100% recycleerbare violetglazen flessen en potten.  
238529-_84A8414-d07b6f-large-1488811786
De Líkami-lijn bestaat uit verschillende huidverzorgingsproducten voor het gezicht, het lichaam, de handen en de lippen.
Wil je jezelf of je vriendin/vrouw/bijslaapje verwennen? Líkami is verkrijgbaar bij onder meer Haven Surf Antwerpen / Noteboom Brugge / Interieurkabinet Mechelen / Baenk Nieuwpoort / Deleye Roeselare, Brugge, Kuurne en De Haan. Als je je haast ben je nog net op tijd om de Internationale Vrouwendag mee te pikken!
Meer info over het nieuwe label vind je alvast online, op Facebook of Instagram.

You May Also Like

Waarom terugtrekken misschien toch niet zo verstandig is…

‘Voor het zingen de kerk uit’. Zijn we plots vrome jongens geworden bij Whatmatters? Nee ...

Het stappenplan om knappe vrouwen te benaderen

Nee je hoeft niet puissant rijk te zijn om een knappe vrouw te versieren. ...

Verleid dames met A&F 'First Instinct'

Als er één geurtje was in onze topperiode waarmee wij menig harten sneller lieten ...

Hosting door Fraai