Lekker bootje, die Bugatti Niniette 66

Bij Bugatti claimen ze al de krachtigste, meest exclusieve en ook duurste karretjes op de wereld los te laten, nu hebben ze ook besloten andere ondergronden te betreden. Wateroppervlakten bijvoorbeeld. Zo  ontsproot een fantastisch uitziend luxueus jacht onder de naam Niniette 66 qua design gebaseerd op hun laatste pareltje, de Chiron! Zo vind je bijvoorbeeld op het 20-meter lange jacht een open haard, jacuzzi, een ruime loungehoek,… alles dus om een pleziervaartje te houden in stijl. De boot is zo goed als compleet gemaakt uit carbon fiber. Ultralicht materiaal wat hem in staat stelt een topsnelheid van 44 knopen (ongeveer 81 km/u) te halen. En 81km/u op het water is hard…heel hard. Slechts 66 exemplaren van de Niniette 66 liggen aangemeerd te wachten op een nieuwe eigenaar die voor een exemplaar een dikke 2 miljoen € zal moeten neertellen. Misschien kan je wel een korting bedingen als je én de Niniette 66 én de Chiron samen bestelt…of is er nog steeds een wet dat koppelverkoop verbiedt? Wij zijn er in ieder geval klaar voor. Haren in de wind  en aanmeren in St-Tropez…nu enkel nog een miljoen of twee vinden…


UNADJUSTEDNONRAW_thumb_601e

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6019

tcoc

You May Also Like

Our Casa Ibiza, proef de sfeer!

Aangezien we gisteren toch al in Ibiza zaten en daar bitter weinig te doen ...

De Pancor P02 bouwt voort op het succes

Waarom we weg zijn van Kickstarter? Omdat je er de leukste items op de ...

Whatmatters op de lancering van de Philips OneBlade!

We werden muug gestalkt door Charlotte van PR Agency o’Sérieux, en we bekennen, we ...

Hosting door Fraai