Le Bonnet kan altijd!

De winter mag dan wel achter de rug zijn, toch schrijven we over een muts. Eén de zomer kan hier ook barkoud zijn en twee Le Bonnet is gewoon een fashion statement, dus dat kan je het hele jaar door dragen. Bon, duidelijk?

Schotse wol

Le Bonnet heeft zich in no time opgemerkt tot het merk van mutsjes die thuishoren op de straat, maar net zo goed door heel wat celebrities worden gedragen. Le Bonnet wordt gedesigned in Amsterdam en bestaat volledig uit Schotse materialen, als die mannen een kwalitatieve kilt kunnen afleveren moet een muts toch ook kunnen? Ondanks het feit dat vooral de mutsen populair zijn kan je ook sjaals krijgen van het label. En geloof ons, ook die kunnen nog van pas komen gedurende de Belgische lente.
16831993_629350687255201_3709595292810104510_n
De mutsen van Le Bonnet mochten dan een instant succes zijn, uiteraard blijft het een seizoensproduct, binnenkort komen er dus waarschijnlijk sweaters en t-shirts bij. Maak in geval nog snel een fashion statement en haal de muts in huis, ongetwijfeld bepaalt deze ook nog volgend jaar het straatbeeld.
15697890_605400709650199_904024494592826952_n
Le Bonnet is in Nederland in heel wat winkels verkrijgbaar, onder andere bij Suit, maar in België bestel je ze het makkelijkst online. De muts haal je in huis voor 50 euro en de sjaal voor 95 euro. Uiteraard zijn er verschillende kleurtjes verkrijgbaar. Neem maar eens een kijkje op Facebook of Instagram
 

You May Also Like

Waan je een wielerheld

Bij Whatmatters wanen we ons soms helden, we geven het grif toe. En hoewel ...

In stijl tafeltennisen als een held in jouw mancave doe je zo

Nog inspiratie nodig om je mancave uit te breiden met een geweldig hebbedingetje? Omdat ...

18-karaat gouden AirPods Pro? Het kan!

#patsergedrag Je kan er niet naast zien in het straatbeeld. Tegenwoordig loopt iedereen met ...

Hosting door Fraai