Kom jij in aanmerking voor Tinder Select?

Ben je een fanatieke Tinder gebruiker, maar vind je dat er tegenwoordig wel heel veel kaf tussen het koren zit? Wij hebben er geen idee meer van, maar weet dan op zijn minst dat er ook een versie is waar de knappe, rijke of beroemde singles/niet singles elkaar kunnen treffen: Tinder Select.

Enkel voor toppers

Deze geheime versie van Tinder werkt volgens het invite-only principe en is enkel weggelegd voor de toppertjes op Tinder. Heb je tot nu toe een match of 3 kunnen scoren op 4 jaar, dan kan je het dus wel schudden.
tinder-select-members-only-dating-app-0001
Voorlopig blijft het wel bij geruchten en hebben de rekels het bestaan van Tinder Secret nog niet bevestigd. Volgens de geruchtenmolen zou je ELO-rating bepalen of je in aanmerking komt voor Tinder Secret of niet. We gaan je de technische uitleg besparen, maar ben je een gewilde, rijke hunk met een goede job, wees dan maar zeker dat je kans maakt. Het algoritme houdt rekening met het aantal matches, hoe vaak je de app gebruikt en de kwaliteit van je matches. Enkel matches met lelijke draken helpen je dus geen stap vooruit!
2017-03-08-image-6
Leden van het selecte groepje zouden dan weer andere leden kunnen voordragen, maar de toegang moet goedgekeurd worden door Tinder zelf. De app zou ook een premium uitstraling hebben in vergelijking met de “gewone” versie.
TechCrunch publiceerde recent screenshots en geeft aan dat deze geheime versie nu zo een 5 maanden zou draaien.
tinderfeature
Onze vingers kriebelen alvast om het uit te zoeken en ongetwijfeld werden we enkele jaren geleden met de vingers in de neus toegelaten, maar we gaan toch passen. Wij weten inmiddels: het geluk ligt thuis!

You May Also Like

Xavies' Granola: op en top Belgische granola

Nee, supergezonde rekels zullen we nooit worden op de Whatmatters redactie, daarvoor is ons ...

Misfit Ray, je nieuwe vriend

Fitness trackers, smartwatches, wij kunnen alvast de tel niet meer bijhouden. Vaak lijkt het ...

Dit vinden vrouwen belangrijk bij een mannenlichaam!

Lig je je als een gek af te beulen in de fitness om indruk ...

Hosting door Fraai