Koffie serveren in bikini

Nu wilt er al wel eens een ravissante schone staan achter de toog van onze niet toevallig gekozen favoriete koffiezaak, maar dat is eerder toeval dan het concept. Bij BIKINI BEAN ESPRESSO is dat echter wél de insteek. In deze koffiezaak in Kent zijn alle barista’s immers babes in bikini’s.

Het is de eerste bikini barista shop in de Verenigde Staten en we mogen alleen maar hopen dat deze trend overwaait naar België. Het nobele doel van eigenares Carlie Jo is vrouwen zich goed laten voelen. Al jaren serveren ze er koffie in bikini, maar pas nu haalt het concept de internationale pers.
De bar blijkt alvast een enorm succes en dan vooral bij mannen. Hoe zou dat komen? Toch zijn er ook kritische stemmen die beweren dat het hele gebeuren seksistisch is en denigrerend voor de vrouw.


Nu blijkt er ondertussen ook wat verwarring te zijn ontstaan. Er zouden immers nog 2 Bikini Bean Espresso’s zijn, die niet van Carlie Jo zijn. Ons zal het in elk geval allemaal worst wezen, wij kijken alvast uit naar de onderneemster met ballen aan haar lijf die het concept naar België brengt.

Tot dan kan je alvast genieten van de Facebook– en de Instagrampagina van Carlie Jo. Voor ons een dubbele espresso!

You May Also Like

Standard, verser krijg je je pizza niet !

Dat ’t Groen Kwartier in Antwerpen leeft, dat staat al langer buiten kijf. De ...

Zeeuws 'Inter Scaldes' is Nederlands beste restaurant

De Nederlandse tegenhanger van Peter Goossens’ Hof van Cleve scoort eveneens 19,5/20 in Gault & ...

Whatmatters Travel: Vergeet Airbnb…wij huren een boot bij Barqo

Airbnb maar dan next level… Het concept van Airbnb hoeven we jullie, denken we, ...

Hosting door Fraai