Jetpack Skiën…iets voor ons?

screen-shot-2016-04-08-at-11-06-27-am

Nog drie weken te gaan en onze redactie zit op uitnodiging in het Oostenrijkse Mayrhofen voor het Snowbombing Festival. Dat wij daar de ski’s of het snowboard gaan aanbinden is alvast een vaststaand feit, maar of we dit ook gaan doen met een jetpack op onze rug moeten we toch nog even bekijken.
Eén ding is alvast duidelijk. Na het zien van onderstaande video kunnen we alleen maar zeggen dat we dit extravagant sneeuwpretje ‘cool’ vonden. Ski Cross World Champion, Filip Flisar, zag alvast de uitdaging wel zitten, bond het ding op z’n rug en vloog, figuurlijk dan, over het hagelwitte tapijt.

Doel van Filip zijn actie….op tijd zijn om te lunchen met zijn moeder. Dat betekent dat hij niet enkel de pistes bedwingt maar tegelijk ook door de straten moet skiën terwijl hij wordt aangedreven door een jetpack. Heerlijk toch? Wij zouden het niet gebruiken om te gaan lunchen met de mama…eerder om als eerste aanwezig te zijn op de après-ski…prioriteiten stellen noemen wij dat!

 

You May Also Like

Reizen Matters…Daarom wil jij nu naar de Filipijnen!

De Filipijnen, iets in ons zegt dat dit enkel weggelegd is voor 50+’ers op ...

Waarom je minstens 1 keer in je leven alleen op reis dient te gaan!

Het blijft een taboe…alleen op reis gaan. Wie aan zijn maten vertelt dat hij ...

Knap ding Nisa Van Baelen heeft de stoutste dromen

De meeste dromen zijn bedrog…maar als ik wakker word, dan droom ik nog. Neen, ...

Hosting door Fraai