Ja, ook wij zijn CONTRAIR

Waarom we zo van onze ‘hometown’ Antwerpen houden? Niet omdat we geen meter vooruit geraken in het verkeer, dat is wel duidelijk, maar eerder omdat er elke week wel een nieuwe zaak/label of event het levenslicht ziet. Een stad in beweging!
17017063_1868118506800690_8568998283830685925_o
Recent kwam daar ook de pop-up Contrair bij. Een leegstaand pakhuis werd door de heren Yves Massignani (minstens evens gekend onder de naam DJ Hush Hefner) en Thomas Van Praag onder handen genomen en omgetoverd tot een uniek pop-upconcept waar een kruisbestuiving moet plaatsvinden tussen verschillende creatieve disciplines. Het is duidelijk, ons stadje heeft er weer een hotspot bij! De heren zijn trouwens niet aan hun proefstuk toe en runnen samen al het partylabel Kleinhouse.
ContrairYvesMassignaniAntwerpen-970x508
Uiteraard zal er geregeld een stevig feestje plaatsvinden, maar net zo goed vinden muzikanten en kunstenaars een plekje om hun kunsten te tonen. 1.500m2 fabriekshal moet zelfs voor het grootste Antwerpse ego meer dan voldoende zijn.
Net naast het Red Star Line Museum kan de dwalende ziel dus terecht voor avonden met foodtrucks, films, concerten, exposities en workshops. Uiteraard kan je ook gewoon aan de bar gaan hangen of de beentjes/heupen/schouders in de lucht gooien.

Verwacht je alvast aan een bont allegaartje aan gasten en boeiende gesprekken.
Alle informatie over de events vind je alvast op de website of op Facebook. Ook op de Instagrampagina kan je alvast de sfeer opsnuiven.
ContrairAntwerpenPopUp-1024x536
Foto’s: Elle.be – Ties Bemelmans

You May Also Like

9 x wijn met Whatmatters

Niet voor niets noemt onze eigen column Wine, Dine & 69. Bij Whatmatters lusten ...

Mixta Drinks & Bites, een gloednieuwe hotspot in Hasselt

Ok, we geven het toe, het was veel te lang geleden dat we nog ...

Feesten in een verlaten vliegtuig op Bali: High-Fi Club

Nu zijn we sowieso wel te vinden voor een tripje naar het paradijselijke Bali. ...

Hosting door Fraai