iPhone of MacBook van steen? Het kan!

1488275289-cover-up-stone-cases-01

Hippe jongens we zijn, bellen we met een iPhone7 en zeulen we half West-Europa rond met een MacBook. Maar uniek met onze covers zijn we niet…nog niet! Een cover voor je MacBook en iPhone moet er niet niet alleen cool uitzien, hij moet ook goede bescherming bieden. Laat nu net dat laatste een probleem zijn, ons net gebroken scherm indachtig. Het liefst van al mag het ook niet te zwaar zijn. Soit, een cover van steen is dan niet het eerste waar wij bij de eerdere gestelde criteria aan zouden denken.

Maar er is hoop! Het Britse Cover-Up heeft dus wel degelijk een cover van steen voor je MacBook en iPhone. De hoesjes zijn gemaakt van leisteen én ze zijn met de hand afgewerkt. Niet helemaal van steen natuurlijk, want ze zijn afgewerkt met polycarbonaat en hebben een verhoogd randje om het gevaar bij vallen en stoten te verminderen.

Mocht je je nog zorgen maken over het gewicht…wij wogen het ding en kwamen uit op 80 gram oftewel lichter dan 4 schellen natuurhesp! De MacBook cases heb je vanaf 82 euro. De iPhone hoesjes beginnen bij 41. Niet eens duur, wel?

gallery-1488277041-cover-up-stone-cases-02

You May Also Like

De Italiaanse passie van SONUS FABER

Een streepje muziek op tijd en stond, wie kan er zonder? Uiteraard verwachten we ...

Dé zonnebril voor de verhalenvertellers!

Een zonnebril van Persol speciaal voor verhalenvertellers en woordkunstenaars, zeg nu zelf, DAT kunnen ...

3 tailors om van te houden

Een kostuum op maat – we hebben het als eens aangegeven – onmisbaar. Niet ...

Hosting door Fraai