iPhone 7 komt met nieuw fris lentekleurtje

Het gras begint terug te groeien, de eerste bloemetjes komen voorzichtig de eerste zonnestralen opsnuiven, de  takken van bomen en struiken beginnen opnieuw te bloeien, vogeltjes beginnen hun nestje te bouwen,…kortom, de lente is in het land. Tijd voor de jongens van Apple om ook met een fris kleurtje voor zijn iPhone 7 naar buiten te komen. De techgigant heeft namelijk een felrode ‘Red Special Edition’ iPhone onthuld. De rode kleur is gekozen om het 10-jarig partnerschap tussen Apple en het Aidsfonds (Red) te vieren…of was het om de promotie van Royal Antwerp Football Club naar de Jupiler Pro League te vieren? Soit, rood dus!

Tim Cook, CEO van Apple, omschreef het als volgt:

“The introduction of this special edition iPhone in a gorgeous red finish is our biggest (PRODUCT)RED offering to date in celebration of our partnership with (RED,) and we can’t wait to get it into customers’ hands.”

Het is trouwens niet de eerste keer dat Apple samenwerkt om de chronische ziekte onder de aandacht te brengen. Eerder kleurde de App Store al rood tijdens de Wereld Aids Dag.

De nieuwe rode iPone 7 en iPhone 7 Plus is te koop in de Apple stores en online op vrijdag 24 maart. Je kan kiezen uit twee varianten, namelijk eentje met 128GB of diegene met 256GB. Prijzen te beginnen bij $749. Niet eens meer dan de normale serie iPhones.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6066

You May Also Like

Helmen voor Helden

Er was een tijd, toen we nog iets jongere goden waren, dat ondergetekende redacteur ...

Laat je masseren door je hoodie

Bij Whatmatters tikken we wat af, het lot van een redactie. Geregeld moeten we ...

Nike pakt uit met ultieme schoen voor fitnessboys

Ben jij een patser in de fitness? Maar sta je daar op je sneakers ...

Hosting door Fraai