Internationale Vrouwendag: Stoere binken voor onze stiekem meelezende dames!

IMG_8577

8 maart…Internationale Vrouwendag! We vinden het een beetje schrijnend. Eén hele dag vrouwen in de spotlights zetten om het besef van gelijkheid te stimuleren. Zowaar één hele dag! En wat ons nog het meest verbaast, vrouwen werken er nog aan mee ook. In feite zouden ze een revolutie moeten ontketenen!
Minder loon dan mannen voor hetzelfde werk, veel minder vrouwen op topposities,…

Je hoeft maar even door het nieuws te gaan en het is niet moeilijk om een greep uit de vrouwonvriendelijke toestanden te vinden. En dan hebben we het niet eens over de verschillende gevallen van seksuele intimidatie die de kranten en journaals vullen.

Vroeger bestond er gewoon geen vrouwendag. ‘Iedereen’ deed wat hij moest doen om te overleven. Hij ging jagen of vissen, maalde koren en bakte brood, sloeg tijdens een discussie of stammenoorlog een tegenstander met zijn hakbijl in twee of ving tijdens een potje gladiatorengevecht in de arena een leeuw met zijn blote handen. Dat waren nog eens tijden.

Wij zetten vrouwen bij Whatmatters wel graag op een voetstuk. En ja, dat dit dikwijls gaat over mooie dames in prikkelende shoots kunnen we niet ontkennen. Maar in tegenstelling tot de perceptie zijn wij zeker niet vrouwonvriendelijk, integendeel. Alles gebeurt op vrijwillige basis. Maar omdat het vandaag Internationale Vrouwendag is én wij weten dat wij stiekem heel veel meelezende dames hebben, geven we hen vandaag een heerlijk cadeautje. Het hoeven niet altijd mooie hindes te zijn die van ons scherm spatten, het mogen vandaag, speciaal voor jullie, een hele roedel mannelijke spetters en twee grapjurken, zijnde uw twee redacteurs, zijn!  Enjoy Ladies!Credits: Pinterest, Kevin Stickens, Jens Aerts

You May Also Like

Sneaker 'A' Fair, een nieuwe sneakerbeurs in Vlaanderen

Sneakers, je kan er tegenwoordig niet meer omheen. Iedereen heeft toch wel minsten één ...

Springen voor volwassenen: Summerbounce

Diep vanbinnen blijven we toch een stel kleuters, althans wij bij Whatmatters toch. Aangezien ...

Opinie: Hein? Die malen ze fijn!

Stel je voor: je zal maar trainer zijn van het grote RSCA. Je ademt ...

Hosting door Fraai