Ink Master: Meesters der Lage Landen, komt naar België & Nederland!

Niet dat we bang zijn voor naalden, maar tot op heden zijn we tattoo vrij op de Whatmatters redactie. Niet dat we er een probleem mee hebben, maar de nood om er eentje of meerdere te laten zetten voelen we niet.
Dat tattoos echter razend populair zijn staat als een paal boven water. Dat INK MASTER een eclatant succes gaat worden, daar zijn we dus wel zeker van.
Van origine gaat het om een Amerikaans tv-programma dat binnenkort naar België en Nederland komt. In dit programma nemen de beste tattoo artists het tegen elkaar op. Het gaat om verschillende oefeningen waarbij niet enkel hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest.
In Nederland zal het programma alvast uitgezonden worden op Spiketv, hier kan je je overigens inschrijven!
Hieronder vind je alvast een paar filmpjes van de Amerikaanse variant. Vanaf maandag 15 mei zal de wedstrijd op Spiketv van start gaan. Helemaal gek van tattoos? Zorg dan maar dat je om 22 uur voor de buis zit!
Heb je ambitie om de Ink Master: Meesters der Lage Landen te worden? Schrijf je dan in. Wil je een gratis tattoo tijdens de show laten zetten? Dat kan, want de kandidaten hebben natuurlijk oefenvlees nodig! Binnenkort maken ze op de site hier meer over bekend!

You May Also Like

Dit waren de beste apps van 2018

Iedereen kent de gebruikelijke apps wel. Instagram, Whatsapp, Snapchat, Facebook. Maar er zijn nog ...

Breaking: Zidane stopt als trainer van Real Madrid!

Wat als? Je alles als speler en trainer hebt gezien… Dan geef je er ...

Hosting door Fraai