Inhammen? Geen probleem met deze stijlvolle kapsels!

Inhammen…zelfs de haardossen op onze redactie beginnen er al wat last van te krijgen. Met een leeftijd van 35 en 36 jaar hoeven wij alvast niet te klagen en zijn wij nog blij dat wij enige sprieten haar op ons hoofd hebben…we kennen er anderen, laat dat duidelijk zijn. Maar om nu echt wakker te liggen van inhammen, neen…als zelfs een sekssymbool als een David Beckham er enige problemen mee heeft, weten we dat er manieren bestaan om toch op een stijlvolle manier onze haardos te presenteren aan de buitenwereld. Bij deze enkele kapsels die zorgen voor een moderne, strakke look!

1. Pompadour

De pompadour is misschien wel de meest stijlvolle manier om je inhammen te accentueren. Deze nonchalante retro look kost je misschien wel meer tijd dan je lief in de badkamer maar we weten alvast dat ze zonder morren met je stijlvol kopje mee de deur uitgaat! Van horen zeggen…Victoria Beckham staat er zot van!

2. Fade

Tijdloos! Tenzij je tweemaal de afmetingen hebt van Billy Turf, past dit bij bijna elke gezichtsvorm. Je kunt het kapsel zo lang of kort maken als je zelf wilt. Door het haar naar voren te kammen, kun je je inhammen dan ook  camoufleren.

3. Undercut

Door je lange haar over je inhammen te laten vallen, zijn ze nog nauwelijks te zien. De zijkanten worden geleidelijk opgeschoren, zodat ze ook niet meer opvallen.

4. Föhnen en kammen

De haardroger is een fantastisch redmiddel! Föhn en kam je haar naar achteren of opzij met een scheiding. Zo creëer je een strakke en stijlvolle look en leg je zo op een goede manier het accent op die dekselse inhammen.

5. Warrig

Een ideale kapsel voor mannen met inhammen is de nonchalante warrige look. Ga er met je handen doorheen om het haar los en warrig te maken. Door minder strak te stylen kun je erg gemakkelijk je inhammen bedekken. En in tegenstelling tot de ‘Pompadour’ zal je lief niet liggen zeuren dat je meer tijd aan je haar dan haar (kan je nog volgen?) in de badkamer doorbrengt. Succes!

You May Also Like

Back 2 the ROOTS barber shop

Een barber shop die zich profileert als dé zaak voor freaks en geeks, daar ...

Deze 8 zaken winden haar op!

Een vrouw – en wij mogen ons toch best wel kenners noemen – ook ...

Bloedmooie Fitgirl Myrthe is een vat vol inspiratie

Wat een straffe dame is ons dat! In onze zoektocht naar mooie dames kwamen ...

Hosting door Fraai