Hip & trendy de fiets op met Peloton de Paris

Nu Tom Boonen niet meer van het scherm te branden is, de zon weer door de wolken priemt en overal in het land de benen geschoren worden, ook door mannen besef je: het wielerseizoen is weer begonnen! Met de klassiekers die er zitten aan te komen natuurlijk het ideale moment om een label te lanceren dat hierop inspeelt: welkom PELOTON DE PARIS.
Kramon_PelotonDeParis_Spring17_Girona_01072
Het nieuwe Belgische label Peloton De Paris brengt hippe design wieleroutfits en ‘casual’ kledij op de markt waar zelfs de meest stijlvolle wielrenner best in gezien wil worden. Al sinds maart 2014 wordt onder dezelfde naam al een concept store in Mechelen gerund, maar nu vinden Wendy & Vincent de tijd gekomen om ook een eigen kledinglijn te lanceren. De trouwe fans van de concept store zullen gelukkig zijn!

Vergeet de traditionele prints en reclame op de outfits, bij Peloton de Paris slaan ze resoluut een andere weg in. Verwacht je aan hippe prints en aansprekende thema’s die je vaak vruchteloos zal zoeken bij andere fabrikanten. Als uitbaters van één van de populairste fietswinkels in België weten Wendy & Vincent beter dan wie ook waar de klant op zit te wachten.
Kramon_PelotonDeParis_Spring17_01624
Al die hipheid zorgt er echter niet voor dat je aan kwaliteit moet inboeten. Het gaat om hoogtechnologische sportswear waar je zonder blozen prestaties mee kan neerzetten.
In de ban van de fiets en benieuwd naar de collectie van Peloton de Paris. Bekijk de site of spring de winkel in Mechelen eens binnen.
14991908_904523793017836_3025675566777003494_n
FacebookInstagram
 

You May Also Like

Iwert Dijkema: de Dan Bilzerian van Nederland!

Dan Bilzerian die kennen jullie waarschijnlijk wel? De stinkend rijke Amerikaan die geen klap ...

Whatmatters On Tour: Slip- & Driftcursus bij BMW

Veiligheid boven alles… Wij denken wel overweg te kunnen met onze rechtervoet. Maar is ...

Whatmatters Real Estate: ‘Vakantiehuisje’ in Mallorca (6.900.000€)

Vakantiehuisje? Het hoeft natuurlijk niet altijd Ibiza te zijn als we het hebben over ...

Hosting door Fraai