Het_Eiland popt up op 't Eilandje

Van een pop-up meer of minder, daar kijken we in Antwerpen al lang niet meer op, maar een tijdelijke horecazaak in het oude havenhuis, dat is op zijn minst nog vernieuwend. Op het Antwerpse Eilandje opende recent dan ook HET_EILAND met zicht op het Mas, wat natuurlijk ook niet te versmaden is.

17038918_454323238232961_5065397567414247650_o

Prachtige zonsondergang

Je geniet er bij een koffie, home-made iced tea of cocktail van het zicht en/of van het zonnetje, die lente moet nu toch echt gaan doorbreken. Heb je haast, dan is ook take-away mogelijk. De ruimte kan ook gebruik worden om af te huren en verschillende events staan al op de agenda. De organisatoren van deze pop-up willen alvast creatieve geesten bij elkaar brengen, wij zijn alvast benieuwd hoeveel creativiteit er nog rest na cocktail 6.

De events vind je netjes opgelijst op Facebook, maar de site is nog in ontwikkeling.
‘s Vrijdags na het werk kan je er in elk geval gaan genieten van een heerlijk glaasje wijn en een kaasplankje en met wat geluk pik je nog een prachtige zonsondergang mee ook. Wat ons betreft niet slecht om het weekend te starten!
Iets zegt ons dat we hier ‘s zondags al wel eens zullen belanden…

You May Also Like

Fête des Belges à Saint-Tropez!

Of we nu liever de Vlaamse Leeuw zingen of de Waalse Haan adoreren, op ...

Hang het varken uit op Flying Pig!

Vliegende varkens? Nee, we hebben nog niet gedronken, maar dat kan nog komen. Nog ...

Feesten in een verlaten vliegtuig op Bali: High-Fi Club

Nu zijn we sowieso wel te vinden voor een tripje naar het paradijselijke Bali. ...

Hosting door Fraai