Het Grote Whatmatters Vriendinnenboek: Shelly Osselaer

UetyUiORS8anxxJd3dfZRQ_thumb_5fde
Onlangs waren we te gast in de ereloge van het het Constant Vanden Stockstadion voor de match Anderlecht -Standard. Je kent dat wel, met een man of 8 in de loge pal op de middellijn, eten, drinken, persoonlijke bediening en de match achter glas met voor ons helden als Mister Michel, Eddy Merckx, Paul Van Himst, Roger Vanden Stock en andere prominenten uit de Belgische sportgeschiedenis. Maar wie naast deze helden de laatste tijd ook erg prominent aanwezig is, is supporter nummer 1, Shelly Osselaer. Tijd om deze onze eigenste Whatmatters-vriendinnenboek te laten invullen…en dat ze hier zelfs geheimen uit de kleedkamer van het grote RSCA naar boven haalt, is voor ons als primeur dan ook lekker meegenomen. Zie het als volgt…wij trappen de voorzet en Miss Shelly kopt hem erin!


Ze komt uit Lede, is bang van honden en is het meest trots op haar ogen en borsten. Het spannendste wat ze ooit heeft gedaan is afgesproken met Mattias Suarez, de snoeper, en als we onze vriendinnenboek even goed bekijken, valt de nieuwe aanwinst Trebel duidelijk in de smaak, want naast de vele kusjes die hij hier krijgt, voelt ze zich ook het meest sexy in zijn voetbalshirt! Misschien zit er na Suarez nog wel een date in met Adrien…eerst stoofvlees, frietjes en veel mayo gaan bikkelen, om dan uit te gaan in een discotheek op een gin om dan te eindigen met een horizontale tango op een spannende plaats. Wij bij Whatmatters voelen dat de derde reeks Spitsbroers wel eens in Anderlecht in plaats van Genk kan gedraaid worden…

 
https://www.instagram.com/p/BRA7tGLFw9W/?taken-by=xshellytjex
https://www.instagram.com/p/BRA7kpqlUrY/?taken-by=xshellytjex

A post shared by Shelly Osselaer (@xshellytjex) on

Credits: Picture Perfect Photography & Instagram & Facebook Shelly
 

You May Also Like

Ode aan de Yoga Pants!

Ok het heeft ons wat opzoekwerk gekost, maar soms is een kledingstuk het waard. ...

En of we fan zijn Brazilië: Alessandra Ambrosio

Nu is de helft van de Whatmatters redactie, in casu ik al wel eens ...

Veel fitter dan Noëlle de Mey maken ze ze niet!

Zelf zijn we lang niet meer zo fit als we ooit geweest zijn. Wat ...

Hosting door Fraai