Het Grote Whatmatters Vriendinnenboek: Ines Debets & Aïcha Tytgat

MiechRolly_IMG_2883
We hebben naar ons kl… euh…voeten gekregen. We mochten wel eens wat multicultureler gaan kregen we naar ons hoofd geslingerd. Nochtans zijn wij geregeld in multiculturele kringen te vinden, drinken we wel eens een munttheetje onder de boys en kunnen we bij een boysnight meestal ook rekenen op onze Berberse broeder als zijnde BOB. Om maar te zeggen dat we dat zeker niet bewust hebben gedaan. Maar om dit alles goed te maken hebben we dan ook beslist om niet één maar tegelijk twee knappe dames met een kleurtje van ons scherm te doen afspatten. Meer nog, we vroegen hen om ook gelijk onze vriendinnenboek in te vullen. Ines Debets en Aïcha Tytgat om concreet te zijn, werden dan ook voorgedragen door Thalia, struikel uw tong over de naam, Ndabagobetse van de ATS-Group, die samen met Miech Rolly zelfs voor ons een fotoshoot hadden geregeld. Met beide handen namen we dit mooi cadeautje dan ook aan en het resultaat zie je hier!MiechRolly_IMG_2821

You May Also Like

Sara Sampaio, de nummer 1 van Portugal!

Met een naam als Sara Sampaio kan je al eens buiten komen. Dit Portugese ...

Nadal de Vries maakt jouw maandag erg warm

Hartverwarmend Terwijl storm Dennis door het land raasde gingen wij op zoek naar wat ...

Carmella Rose heeft het ook warm!

Dit razendknappe model uit Los Angeles draait al wel even mee, maar we kunnen ...

Hosting door Fraai