Heeft Sarinah Gitopawiro een zonde? Oh jawel!

Sarinah Gitopawiro…wat de achternaam al deed vermoeden, we hebben vandaag afgesproken met een knappe jongedame met een mengelmoes van etnische achtergronden. Ons oog viel op Sarinah omdat zij binnen ons netwerk hoe langer hoe meer op de voorgrond komt. Waar we ze een jaar geleden voor het eerst ontdekten als nieuw, blijkt ze de laatste tijd gewoon hoge toppen te scheren. Maar één ding is duidelijk…deze Nederlandse heeft nog veel dromen maar staat wel met beide voeten stevig op de grond. Ergens tussen Rotterdam en Amsterdam, Leiden om precies te zijn, zaten we in een barista aan tafel met een koffie en wafel…en neen, geen minuut hield ze haar snavel…

4

Hallo Sarinah…shoot!
Mijn naam is Sarinah, 24 jaar oud en een mix van Nederlands, Indonesisch en Surinaams. Ik ben geboren in Utrecht, getogen in het Gooische Blaricum en nu woonachtig in het prachtige Leiden. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als fashion model, actrice, allround entertainer, brand ambassadeur en sinds kort ook ondernemer.

Eigenlijk een echte Gooische vrouw dus! Even terug naar jouw modellenwerk, hoelang ben je daar al mee bezig?
Ik ben ongeveer een jaar geleden, januari om precies te zijn, gestart met mijn modellencarrière.  Dat was eigenlijk per toeval want ik wilde na mijn studies mijn passie voor muziek verderzetten. Ik werd gespot door een paar talentvolle fotografen in Nederland die eens graag met mij wilden shooten. Nadat de foto’s uitkwamen, ben ik vaker gevraagd voor o.a. webshops, commercials, campagnes, etc. Sindsdien is het een leuk betaalde baan die ik probeer te combineren naast mijn andere werkzaamheden.

9

Dat is mooi! Wat zijn je grootste verwezenlijkingen, producties,…?
Mijn grootste verwezenlijkingen tot nu zijn mijn internationale cover in een bekend magazine uit Trinidad en Tobago, de campagne voor Levi’s en G-Star, een publicatie in het Nederlandse mannenblad Panorama, en misschien wel een acteercarrière dat hier uit is voortgekomen.

Alles loopt op wieltjes dus! Waar ben je het meest fier op?
Het meest trots ben ik op de ontwikkelingen die ik binnen een korte tijd heb ondergaan. Ik had natuurlijk weinig tot geen ervaring in de modellenwereld. Dat ik in een jaar tijd toch mooie opdrachten heb mogen doen en mezelf nu ook als model mag benoemen vind ik stiekem iets om trots op te zijn!

8

En terecht! Je acteert en danst ook…vertel hier eens wat meer over?
Dat klopt! Ik ben parttime danseres/entertainer wat inhoudt dat ik in de meest exclusieve nachtclubs (Jimmy Woo, Escape, Villa Thalia etc.) te bewonderen ben.

Exclusieve clubs…nodig ons maar uit! Soit, je dans skills dus…
Ik heb mijn dans skills te danken aan mijn ouders. Ik ben opgegroeid met liefde voor muziek. Er werden altijd verschillende soorten muziek bij ons thuis gedraaid zijnde van salsa naar latin, urban, …noem maar op! Het was altijd feest bij ons thuis. En er werd veel gedanst!

En waar is de link naar het acteren?
Door de ervaring die ik opdoe met modellenwerk, merk ik dat ik steeds meer talent ontwikkel voor de camera. Ik leer om verschillende expressies te uiten en te voldoen aan wat er van mij verwacht wordt als model door de opdrachtgever. Doordat ik bij iedere opdracht steeds weer een andere rol vervul, (de ene keer als lingeriemodel, de andere keer voor fashion of commercials) ben ik tot het idee gekomen acteerworkshops te volgen om mijn talent voor de camera verder te ontwikkelen. Ik heb intussen al een paar leuke bijrollen mogen vervullen op tv en in bekende series en films. En hoop hierin verder te kunnen groeien en succesvol te worden.

7

We hopen het met je mee! Naast wie zou je wel eens willen staan als actrice/danseres? Wat is je ultieme droom?
Ik hoop ooit eens met Jennifer Lopez te mogen samen werken. Zij is toch wel een van mijn grote idolen, iemand waar ik erg tegen op kijk. Ik bewonder haar om haar doorzettingsvermogen en veelzijdigheid en ik denk dat ik veel van haar zou kunnen leren. Bovendien ziet ze er ook altijd heel mooi uit.

Dat kunnen we ondanks haar leeftijd niet ontkennen! Maar genoeg over celebs…we gaan wat persoonlijker naar u…wat zijn bijvoorbeeld jouw persoonlijke eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen?
Ik deins niet weg voor kritiek. Ik hou ervan te leren en wil me altijd blijven ontwikkelen. Dat kan op werkvlak zijn, maar ook persoonlijk. Ik voel me nooit uitgeleerd en denk altijd dat er iets te verbeteren of te leren is. Ik verzamel graag inspirerende mensen om me heen en daar haal ik mede mijn kracht vandaan. Verder heb ik een brede interesse, iets wat mij misschien wel onderscheid van anderen. Ik hou van ‘out of the box’ denken…wat kan er beter? Wie inspireert me en hoe kan ik verder groeien om mijn doelen te behalen?

5

Kan je dit ook vertalen in een persoonlijke levensmotto?
”Alles of niets”! Als ik eenmaal de keuze heb gemaakt om ergens voor te gaan, dan zet ik me er ook vol voor in.

Dat merken we! Je bent ook erg actief op sociale media. Waarom moeten we je hierop volgen?
Je zou me moeten volgen op social media omdat ik vaak weetjes en updates post over de laatste ontwikkelingen in mijn carrière. Ik merk dat de mensen die me nu volgen dat erg inspirerend vinden. En dat is denk ik ook wel wat ik ermee wil bereiken. Het inspireren van mensen.

Inspireer je ook een man? Of beter gezegd…heb je een vriend?
Ja! Ik zit in een happy relationship.

image1

Wat heeft moeten doen om jou te verleiden en te blijven behagen?
Mijn vriend is slim, kritisch, grappig en ambitieus. Maar dat is natuurlijk niet het enige waardoor ik me zo tot hem voel aangetrokken. Ik voel me het meest verleid doordat hij erg open minded is op seksueel vlak en door zijn werk bijna altijd rondloopt in pak. Dat vind ik het meest sexy. Een goedgeklede man met seks appeal! Als hij dan thuis komt, wil ik hem wel eens verrassen in een sexy lingeriesetje bij kaarslicht…

Hallo moeder! Open minded, lingeriesetjes,…maak onze mannen niet te zot! Maar naast deze geweldige tips die vrouwen zouden moeten lezen…welke tips zijn essentieel voor mannen?
Be a gentleman! Vrouwen houden ervan als je manieren hebt. Wees trouw en verwen je vrouw/vriendin zo nu en dan met een bloemetje, iets leuks of een weekendje weg. Verder hoef je niet perse de looks te hebben van een model die bij wijze van spreken regelrecht uit een mannenblad stapt, maar je kunt je wel goed blijven verzorgen door bijvoorbeeld een lekker geurtje op te doen of een mooi overhemd aan te trekken.

image3

Daar hebben we wat aan! Heb je favoriete plaatsjes? Waar ga je stappen, iets eten of drinken?
Door mijn werk zie ik al behoorlijk veel leuke plekken. Maar het liefst zoek ik de natuur op om tot rust te komen. Vorig jaar ben ik bijvoorbeeld naar Suriname geweest. Daar kun je genieten van zowel de natuur als het uitgaansleven en lekker eten. Ik vond vooral Dreamcafe en Havana lounge wel een van de meest leuke plekjes om een drankje te nuttigen en een dansje te doen.

Wat is je favoriete zonde?
Mag ik er maar 1 noemen? Haha, dan denk ik toch wel seks. Al weet ik niet of dat een zonde is, maar ik kan er in ieder geval geen genoeg van krijgen… (Sorry pap en mam, als jullie dit lezen!) 😉

We zullen je snel redden…mama en papa Sarinah, ze danst gewoon graag de horizontale tango! Het volgend familiefeestje is een pak minder ‘awkward’ nu…soit, een allerlaatste vraagje…wat zijn jouw ambities nog?
Mijn ambitie naar de toekomst is om een succesvol bedrijf/merk op te richten binnen de retail. Wat het precies gaat worden, houd ik nog even geheim.. Verder natuurlijk een mooie carrière als model, danseres en actrice… en misschien ook mijn passie voor muziek, om dat voort te zetten. Ik zie wel wat er op m’n pad komt! Voor nu wil ik mezelf als danseres graag verder ontwikkelen door deel te nemen aan danswedstrijden. En met veel internationals samenwerken die me kunnen sturen op het gebied van acteren, modellenwerk, tv en entertainment.

Alvast bedankt voor je tijd, heel veel succes in alles wat je verder onderneemt en laat het zeker weten als je je geheim eindelijk kan delen! Wij blijven het alvast volgen en dit raden we jullie dan ook aan! Facebook, Instagram,…laat je inspireren! Doen! 

10

 

You May Also Like

Laura Van Den Eynde schittert als een klein geslepen diamantje

Wie ons al langer volgt weten dat onze roots in Antwerpen liggen. Voor de ...

Een plezierig afvinklijstje…10 plaatsen om deze zomer seks te hebben!

Het wordt zomer, het zonnetje schijnt, de korte rokjes, kleedjes en diep uitgesneden topjes ...

Hosting door Fraai