Girl Next Door: Elke Jordens

Het mocht wat meer zijn vandaag. We trokken naar Diepenbeek, een residentiële gemeente midden in de driehoek Hasselt, Bilzen en Genk. En als we spreken over residentieel, weten we uit ervaring dat er altijd gemiddeld wel net iets mooier volk ronddoolt dan in de aangrenzende stad. En met aangrenzende stad, hebben we het uiteraard niet over Bokrijk waar het wel heel sober en ‘old school’ leven is. Maar is ‘old School’ leven verkeerd? Moeten onze vingers plakken aan het touchscreen van onze smartphone? Hoeven we elke maand heel ons abonnement 4G op te gebruiken? Dit zijn vragen voor een ander onderzoek. Niet datgene we vandaag voeren met de eerste knappe deerne die we hier in Diepenbeek tegenkomen. Het heeft dan ook helemaal niet lang geduurd alvorens we Elke tegen het lijf liepen. En ja hoor, ze was bereid te antwoorden op onze vragen! 🙂
17203938_10212078748583119_1230653470_n
Elke, meisje van de buren…stel je eens kort even voor?
Ik ben een doorsnee meisje van 23 jaar oud en woon in Diepenbeek. Na 3 fantastische jaren in Leuven te hebben vertoefd, ben ik afgestudeerd als verpleegkundige. Momenteel studeer ik nog bij aan de Hogeschool Thomas More en ga ik voor een tweede bachelor, nl. voedings- en dieetkunde.
Een slimme verpleegster met kennis van voedingskunde dus! We willen wel eens verzorgd worden! (lees als ‘ons voedingspatroon kan wel gezonde hulp gebruiken’) Maar even terug naar jou…hoe ziet een dag in het leven van Elke er dan nu uit?
Mijn dagen zijn niet veel anders dan dat van een andere student. Naast school en studeren ga ik al eens een avondje uit of drink ik al eens graag een glaasje rode wijn met vrienden. Verder probeer ik in vorm te blijven met o.a. fitness en ben ik dagdagelijks bezig met gezonde voeding. Hoewel ik graag thuis ben, ga ik maar al te graag op restaurant en liefst van al met de mama. Maar het mag voor mij ook al eens avontuurlijker. Ik vind het geweldig om op sjok te gaan met de tent en mijn vakanties te vullen met water- en/of bergsporten.
17197845_10212078748663121_303968087_n
Nog avontuurlijk ook! Zijn er zo nog eigenschappen van de ‘Tent’ next door?
Moeilijke vraag. Ik ben nogal optimistisch ingesteld, tot vervelens toe soms. Zoals mijn moeder ben ik altijd goedlachs en in tegenstelling tot andere vrouwen, ben ik allergisch aan drama. Ik vermijd mensen die veel klagen, alsook mensen die aan alles een negatieve twist geven.
Je bent aan het scoren lieve Elke…een slimme, knappe jongedame die niet klaagt en drama haat! Zit dit ook allemaal in je levensquote?
“When you undervalue what you do, the world will undervalue who you are.”
–Oprah
Ook een mooie! We volgen je op social media. We merken hier vooral geen uitspattingen en extraverte dingen. Is daar een reden voor?
Zelf ben ik onvoldoende bezig met social media. Ik heb het enorm druk met school en in mijn vrije tijd probeer ik vooral te genieten van verscheidene activiteiten en richt ik mijn aandacht vooral op mijn familie en vrienden.
17199098_10212078748783124_1236016462_n
 
Lekker ‘old school’ en eigenlijk niet meer dan correct. Ook een Social Media dieet zou ons van pas kunnen komen! Welke tips zijn essentieel voor mannen? Wat wil je hen meegeven?
Vrouwen vallen op galante mannen. Wees niet enkel hoffelijk naar haar toe maar ook naar de ober of naar andere personen in het gezelschap ;-).
Die laatste hebben we nog niet gehad! Over obers gesproken…waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Op een vrijdagavond begint mijn avond al eens in Café Café om deze dan te eindigen in Entourage. De Versuz kan mij ook al eens bekoren op een zaterdagavond.
17198494_10212078748863126_707810453_n
L’Aperi Vino is mijn favoriete wijnbar. Niet alleen de wijn maar ook de tapas, de sfeer en de bediening zijn daar uitstekend! Als het al wat meer mag zijn, aperitief ik eerst in L’Aperi Vino om mij vervolgens te verplaatsen naar Buon’Eatalia. Een Italiaans restaurants welke staat voor al het lekkere en mooie dat Italië te bieden heeft.
We horen ‘wijn’ veel terugkomen…uw zonde?
Dat is zonder twijfel een glaasje rode wijn in de avond met een heerlijk stukje zwarte chocolade! Zalig.
17125115_10212078748703122_1354728045_n
Chocolade en een vrouw…wanneer horen we dat niet? Bon, een allerlaatste vraagje nu…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Van zodra ik afstudeer zou ik willen backpacken in Azië. Dit zou ongeveer een half jaar tot een jaar duren maar concrete plannen zijn er nog niet.
In de toekomst zou ik als diëtist aan de slag willen gaan in een groepspraktijk. Na wat ervaring hoop ik anderen te kunnen inspireren met behulp van een blog en eventueel één of meerdere kookboeken waar ik tevens mijn eigen visie in toelicht. Mensen coachen en helpen in het bereiken van een persoonlijk doel, lijkt mij geweldig leuk.
17204372_10212078748623120_744910102_n
Begin anders voor ons te bloggen? Lezers genoeg die over gezonde levensstijl willen lezen…wij hebben er alvast te weinig romige kaas van gegeten. Soit, heel veel succes in alles wat je onderneemt, je backpack-trip,…Hou ons op de hoogte want wij willen je zeker blijven volgen. En onze lezers kunnen dit ook! Kijk maar even op Facebook of Instagram
17198843_10212078748903127_258765067_n

17161112_10212078748743123_1746557806_n
Nothing But The Wind
Photographer: Kristof Dongleur
MUA: Anne Voets

 
 

You May Also Like

Girl Next Door: Erika Helsen uit Blauberg

Blauberg…we horen 99 procent van onze lezers al denken…Welke berg? 50% van de Whatmatters-redactie ...

Girl Next Door: Tess Homann

Wie wil dit knap ding niet als buurmeisje? Die schattige zomersproetjes, uitgesproken fijne schoonheidsvlekjes, ...

Hosting door Fraai