Geen zand meer op je strandlaken? De Quicksand mat rekent er mee af!

Kom je aan op het strand, besluit je de beach bar met ligbed eens links te laten liggen en vlei je je met je handdoek in het zand, ligt je strandlaken 5 seconden later al vol zand. Herkenbaar? Irritant!
Gelukkig is er nu de Quicksand Mat, een strandlaken dat daar beloofd komaf mee te maken! Door de speciale weeftechniek valt het zand gewoon door het strandlaken waardoor je niet meer om de 5 minuten moet recht veren om het laken uit te kloppen.

Reken af met irritant zand

Momenteel is het laken verkrijgbaar in 4 redelijk opvallende kleurtjes, maar we zijn er bij Whatmatters zeker van dat er nog heel wat meer prints op de markt zullen komen. Je kiest uit 3 formaten waarvan het grootste 2 meter op 2 meter ruim voldoende is om je in alle comfort op te nestelen.
quicksand-mat-reviews-1024x576
En wees gerust, het zand kan maar in 1 richting door de mat, dus je hoeft niet bang te zijn dat het langs onder weer naar boven komt. Een intelligente zeef dus!
We geven het toe, er zijn heel wat stijlvollere strandlakens op de markt, maar handig is het wel, dat zie je in onderstaande filmpje. Het voorkomen van irritatie is ook wat waard.
 

 
Bestellen kan online, het grootste exemplaar komt op $ 129. Zo ben je net op tijd om die Belgische zomer nog mee te pikken. Al blijft de beachbar een valabel alternatief als je het ons vraagt!

You May Also Like

Pimp Your PS4!

Staat er ondertussen een PlayStation 4 te blinken naast je 4K UHD flatscreen? Het heeft ...

Betaalbare Italiaanse flair rond je pols: Filippo Loreti

Italiaanse flair, we maken het onszelf graag wijs dat we het bezitten. Een beetje ...

Een lantaarn en fantastisch speaker in één!

Wat zou een leven zonder muziek zijn? Weinig, toch? Stijlvolle speakers vinden voor de ...

Hosting door Fraai