Floris Van Bommel heeft een nieuwe collectie

Ongetwijfeld heb ik al eerder aangegeven dat Floris Van Bommel één van mijn favorieten schoenenlabels is. Waarom? Ze zien er gelikt uit, zijn kwalitatief en er zit ook nog eens een mooi verhaal achter. Floris moet je qua branding en storytelling overduidelijk weinig leren, al weet hij dat als je de interviews op naslaat ook allemaal wel weer te relativeren, wat ik dan wel weer te appreciëren. Een beetje Hollandse nuchterheid van een familie die al heel wat jaren in de schoenen zit. Soit als je meer wil weten over Floris, Google je hem maar eens.
Uiteindelijk draait het om de schoenen en daar is net weer een nieuwe collectie van gelanceerd. En of ik daar blij mee ben!
Zelf ging ik alvast even door de hele collectie om er mijn favorieten uit te pikken. Deze 3 belanden zonder twijfel in mijn schoenenkast.


Aanschaffen kan je ze online of in de winkels die je op de site vindt.

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: Te koop, een woonboot (€1.495.000)

Al die willen te kaap’ren varen: Moeten mannen met baarden zijn… Of gewoon veel ...

Met de adidas PROST bagger je door braaksel en bier!

Geef het maar toe, ook jij bent al meermaals over je nek gegaan van ...

STEFF, Belgische jeans/chino's voor de levensgenieter

Belgische merken van broeken, dik bezaaid zijn ze niet. Maar met STEFF is er ...

Hosting door Fraai