Een nieuw restaurant in het AFAS-stadion van KV Mechelen

2 dingen die ons bij Whatmatters aanspreken? Ongetwijfeld goed gaan eten en voetbal, als die 2 dus gecombineerd kunnen worden zitten we op de eerste rij. Nu Groep Van Eyck en KV Mechelen – die trouwens aan een geweldig seizoen bezig zijn – de handen in elkaar slaan en het gloednieuwe restaurant Martinique binnenkort de deuren opent in het AFAS stadion, gaan we ongetwijfeld wel eens proeven!
Marti_008

Ideaal om zaken te doen

Op 7 maart opent het nieuwe restaurant Martinique de deuren, aansluitend aan het business-center. Je hoeft trouwens helemaal geen voetballiefhebber te zijn om er te gaan dineren en naast het zakelijk publiek kan je er ook gewoon met je familie terecht.
martinique-759x500Gezien het restaurant zich in het stadion bevindt is er een evidente link met voetbal, maar door net een tikkeltje verder te gaan mikken ze bij Van Eyck op een ruimer publiek, al denk ik niet dat ze veel Racing Mechelen fans gaan mogen verwelkomen.
Het zicht op het veld is een extra troef, maar het gaat vooral om een fijn nieuw, culinair restaurant met veel gratis parking. Een beperkte kaart met verse ingrediënten verwent de smaakpapillen en het interieur verwijst met zachte rode en gele toetsen naar de voetbalclub.
 
Martinique wil zich ontpoppen tot de place to be voor de zakelijke bezoeker, die er ook voor ontbijt, lunch en meetings terecht kan. Misschien een ideetje voor de volgende zakelijke bespreking in de buurt van Mechelen?

You May Also Like

Fourchette: Culinair event verovert de Eskimofabriek

Tegen een culinair event zeggen we zelden tot nooit nee. Gelukkig worden we in ...

De "Belgische attitude" van Be Burger

Hamburgerrestaurants, je kan geen stadscentrum meer betreden of je vindt er wel eentjes. Niets ...

Hosting door Fraai