Een DJ-Mixer in je zak!

Begint het bij jou ook soms te kriebelen als je die wereldberoemde dj’s achter de draaitafels ziet staan? Bij ons in elk geval wel, wij willen ook succes en roebels! Maar omdat we geen tijd hebben en bijgevolg ook er geen zwaar budget aan willen besteden houden we het bij Whatmatters voorlopig bij de POKKETMIXER.

Een Mixer voor onderweg

10458136_866530310032411_4969959430765293539_n
Dit Duits toestelletje (dat is dus degelijk? nvdr.) ziet er alvast gelikt uit, is klein maar zorgt er toch voor dat je eigenlijk altijd een mengpaneel op zak hebt. Bovendien is het ook nog een super eenvoudig te bedienen, wat ons als we die wereldsterren bezig zien, ‘in het echt’ al minder evident lijkt.


Deze mobiele mixer van kerels uit Berlijn is een enorm succes, niet groter dan een smartphone en heeft geen stroom nodig. Alles toestellen met een hoofdtelefoonaansluiting kunnen op de Pokketmixer aangesloten worden. Sluit 2 spelers aan en je kan aan het mengen, moeilijker is het niet. De joelende massa, de spuitende champagne en de horde vrouwen moet je je er in de file of bij je thuis maar even bij inbeelden.
Het toestelletje kaapte ook al een German Design Award weg, om maar aan te geven dat het een puik gadgetje is.
13603233_1240432745975497_7487288287977495989_o
Meer informatie kan je alvast vinden op de website van Pokketmixer of op Facebook. Kopen kan je het toestel online voor € 89,95 en het is in heel wat kleurtjes beschikbaar. Een kleine investering om met dj’en te beginnen. Wie weet sta je ooit op Tomorrowland naast DJ MATTN en dan spreek je echt niet meer over dat bedrag!

You May Also Like

Johnnie Walker eert jaar van de hond met gelimiteerde fles!

Het is bijna Chinees Nieuwjaar, meer bepaald 16 februari. En zoals de traditie het ...

De rugzak voor de creatieve stedeling: The Moose

Op zoek naar een bijzondere rugzak voor je werk en wil je dieven geen ...

Hosting door Fraai