Doe eens heerlijk decadent op The Yacht Week!

Zin in het uitstapje van je leven. Met een jacht van festival naar festival, maar liefst 8 in totaal? Bekijk dan de website van The Yacht Week maar eens. Decadent feesten tot je er bij neer valt en dat mag onder de sterrenhemel zijn!

Mooi feestje

Er zijn 8 mogelijke bestemmingen zoals Kroatië en Mallorca in de zomer, in de winter zijn er ook mogelijkheden in Thailand en de Caraïben. Je pikt je datum en samen met vrienden en/of minimaal een 15-tal andere bootjes beleef je de week van je leven.

Ofwel huur je samen met 12 vrienden een jacht of je sluit met 2 aan op een ander jacht, dat kies je zelf. De organisatie mikt trouwens op 50/50 als het op geslacht aankomt, dus je moet niet bang zijn dat je enkel met venten zit opgescheept. Wil je geen vriendinnen meeslepen? Geen probleem, je kan ook een hostess boeken!

Heb je heel wat roebels te besteden, dan opteer je natuurlijk voor het luxe jacht, maar ook economy sloepjes zijn mogelijk. Een weekje pik je al mee vanaf € 790 wat dus best meevalt. Daar komen natuurlijk nog wel wat kosten bij en als je ook nog een schipper of hostess boekt lopen de kosten natuurlijk verder op.
13717313_10154398399774516_4993644701356819588_o
Wat je mag verwachten? Een onvergetelijke week vol zeilen, feesten en zonnen op het dek. Terwijl je overdag onderling met de andere deelnemers een feestje bouwt meer je in de late namiddag aan voor een kort bezoekje en vooral een nacht lang feesten in de beste clubs .
14633733_10154636789009516_5964365416387884973_o
Meer weten over de mogelijkheden van The Yacht Week? Kijk snel op de site en/of boek, ons lijkt het alvast geweldig! Uiteraard is er ook een filmpje om helemaal in de sfeer te komen en kan je ook op Instagram en Facebook de sfeer al opsnuiven.

You May Also Like

Gin met een mijnverleden: Black Mountains Gin

Belgische gins, we zien het bij Whatmatters als onze missie, ze jullie stuk voor ...

5 keer ongerept op exotische reis

Uiteraard kan je gaan uitwaaien in Blankenberge bad of zoals mezelf met de hele ...

10 tips die van jou een miljonair maken

Aardig wat Roebels verdienen is niet iedereen gegeven. Maar als je ziet wat voor ...

Hosting door Fraai