Dit weekend: Het Amsterdam Wine Festival!

Ook al komen we tegenwoordig wat minder in Amsterdam – we hebben er onze redenen voor – dat maakt de stad niet minder aantrekkelijk. Zoek je nog een goede reden om de bruisende stad eens een bezoekje te brengen dan hebben we er eentje. Het AMSTERDAM WINE FESTIVAL!

Walhalla van de wijn

17353408_1233262553393747_4113856138162453999_n
Van vrijdag 24 tot zondag 26 maart vindt dit festival plaats in de imposante gashouder van de Westergasfabriek, sowieso al een hotspot in Amsterdam. Deze locatie wordt gedurende het festival omgetoverd tot een waar wijn-Walhalla. Misschien best ook maar een overnachting boeken?
Proef van de ontelbare wijnen, dompel je onder in de sfeer van de oogstfeesten en ontdek wereldwijnen die je nog niet kende. Heel wat wijnprofessionals zaken af naar het festival om je met raad en daad bij te staan.

Uiteraard is er ook aan andere maagvulling gedacht. Proef er van Argentijnse ceviche, Zuid-Afrikaanse braai of een echte ‘Aussie meat pie’, uiteraard met bijpassende wijnen. Giet je overigens niet te vol, later op de avond barst er ook nog een feestje los met dj’s en dat wil je toch bewust meemaken?
amsterdam-wine-festival
Wil je ook effectief wat bijleren? Volg dan één van de talrijke workshops!

Amper € 12

Voor amper € 12 verschaf je jezelf een toegang tot het Walhalla en je krijgt er nog een glaasje bij ook. Tickets zijn te verkrijgen via de website van het festival. Al vanaf € 3 proef je van een heerlijk glaasje wijn. Niet twijfelen!
Westerpark_amsterdam_gf_028
Facebook

You May Also Like

Caro Van Gorp is Miss Exclusive 2019

En mag met het kroontje twv 28.000 plaatsnemen in een BMW i3 Gisterenavond werd ...

Whatmatters ontsnapt NIPT aan Mystery 19

Ons hou je niet tegen… Of we eens een middagje wilden komen spelen in een ...

5 redenen waarom je nog naar het Oktoberfest MOET!

Nog niet naar het Oktoberfest in München afgezakt? Het is nog niet te laat! ...

Hosting door Fraai