Dit vinden vrouwen belangrijk bij een mannenlichaam!

Lig je je als een gek af te beulen in de fitness om indruk te maken op de vrouwtjes met je tempel? Mooi, maar heb je je wel eens afgevraagd of vrouwen wel wild zijn over jouw lijf? We laten de Temptation dames uiteraard even buiten beschouwing.
Een  studie moet het antwoord bieden, daar werd immers de vraag gesteld: “Welk lichaamsdeel vinden jullie nu het aantrekkelijkst bij mannen?” Hieronder de ietwat verrassende antwoorden.
main-10-keys-to-a-perfect-dad-bod-

Lengte

En ja, dan bedoelen we deze van je volledige lichaam. Maar liefst 73% van de vrouwen bleek hier belang aan te hechten. Kleinere mannen zijn dus in het nadeel en je kan elke dag naar de gym trekken, maar langer ga je er niet van worden.
 

Brede schouders

Vrouwen verkiezen mannen met brede schouders, waarschijnlijk ook nog een overblijfsel uit de oertijd.
 

De kont

62% van de vrouwen geeft ook aan de kont een belangrijk onderdeel te vinden van het mannenlijf. Al voldoet gemiddeld hier al ruimschoots aan de verwachtingen.
leo-dad-bod

Het resultaat

Je hebt het misschien al eens eerder gelezen maar heb blijkt nog maar eens. Met een ‘Dad Bod’ is niet mis. Een beginnend buikje – zonder overdrijven dus – kan best. Meer nog Leonardo DiCaprio die tussen zijn films door ook meermaals wordt gespot met een buikje is het stichtende voorbeeld. Vrouwen geven duidelijk aan dat als ze daten met een man en hij constant op zijn voeding aan het letten is en zichzelf meer bekijkt dan haar ze dit onaantrekkelijk vinden. Bovendien is een Dad Bod best knuffelbaar.
Heb je niet de tijd, het karakter of doorzettingsvermogen om elke dag naar de gym te trekken? Lig er niet wakker van en beschouw je beginnende buikje als een teken van joie de vivre en levensvreugde. Asceten zijn toch zelden vrolijke mensen en geef toe, gestoomde broccoli, er zijn toch lekkerder dingen?
Bron: Thegentlemansjournal.com

You May Also Like

Verantwoord smeren met Sanctum

Als we een merk krijgen voorgesteld, zijn we meestal erg kritisch. Zeker met schoonheidsproducten ...

Dé Zomertrend: Dames gaan volledig… BH-loos!

Met pijn in het hart moeten we bij Whatmatters de zomer weer uitzwaaien. Zoals ...

Wat kost 'Sex on the Beach' en wat zijn de risico's?

Meer en meer mensen beginnen onze mailbox te vinden. Best fijn eigenlijk. Zo kregen ...

Hosting door Fraai