Is de vaginalijm effectief op komst?

In onze zoektocht naar boeiend nieuws botsen we toch soms op een nieuwtje, waar we van in onze ogen moeten wrijven om te kijken of we effectief correct hebben gelezen wat er staat. In het geval van ‘vaginalijm’ bleek het echt wel te kloppen.
Binnenkort gooi je al die maandverbanden en tampons van je vriendin maar in de prullenbak, want met vaginalijm behoren deze attributen volledig tot het verleden!

Knippen en plakken

image
Met deze lijm wordt menstruatiebloed vakkundig binnengehouden, de binnenste schaamlippen worden met de lijm immers vakkundig aan elkaar gekleefd. Begin als man maar al te vrezen, want daar is geen doorkomen meer aan!
Blijkt het nog een uitvinding te zijn van een man ook, concreet uit de koker van een chiropractor uit Kansas! Gelukkig wordt zijn uitvinding om het zacht uit te drukken niet wild enthousiast onthaald door vrouwen.
Het gevoel blijkt overeen te komen met vastplakkende lippen, waar je ‘s ochtends al wel eens mee wil wakker worden. Vrouwen hoeven ook geen angst te hebben, urine doet het goedje gelijk oplossen.
Momenteel gaat het wel enkel om een patent en is de ‘lippenstift’ nog niet effectief op de markt.
Je vriendin een cadeautje doen? Bekijk hier de website en leg alvast contacten!
Als je binnenkort een aantal exemplaren met lipstick naar het toilet ziet rennen, zal je ongetwijfeld aan dit artikeltje denken. Laat je fantasie werken!

You May Also Like

Helemaal zen van de Buddha to Buddha juwelen

Ben je op zoek naar een leuk, mannelijk juweel? Dan moet je zeker eens ...

Piaget Polo S

Dat ze bij Piaget weten hoe ze een iconisch uurwerk moeten maken, dat is ...

Kleine superheld gaat next level met Fortnite-dansvideo (Video)

Wat een baas(je) We moeten eerlijk zijn…we snapten het concept Fortnite niet echt. Een ...

Hosting door Fraai