De TAG HEUER CONNECTED MODULAR 45

Er zijn natuurlijk al heel wat smartwatches op de markt en we moeten toegeven we zijn koele minnaars, maar als Tag Heuer er met eentje uitpakt dan spitsen we onze oren. De Tag Heuer Connected Modular 45 is uitwisselbaar met een mechanische module van een 3-wijzer of de COSC gecertificeerd Tag Heuer Chronograph Tourbillon. Bovendien kan is er ook een ruime keus aan materialen, kleuren en vormgeving zodat je kan mixen en matchen.

Mix & match je eigen stijl

TAG-HEUER-CONNECTED-MODULAR-45-5
Het gaat hier om een samenwerking met chipfabrikant Intel. Het horloge is waterdicht tot op 50 meter, beschikt over een GPS, een NFC-sensor en een high definition AMOLED-scherm. Het horloge bestaat uit aluminium, keramiek en rosé goud. Het uurwerk wordt trouwens net als de andere klokjes van Tag Heuer gemaakt in Zwitserland. Swiss Made blijft een garantie op kwaliteit. 
TAG-HEUER-CONNECTED-MODULAR-45-4
Verder beschikt dit horloge ook over een Wi-Fi, Bluetooth en werkt het op Android. De smartwatch biedt 4 GB opslaggeheugen, een nieuwe generatie batterij en een kleine waterbestendige microfoon. Naar een hartslagmeter of 4G-ondersteuning is het wel vruchteloos zoeken. 
Om dit horloge te doen functioneren heb je zelfs geen telefoon nodig, via Wi-Fi connecteer je immers rechtstreeks met de cloud.
Het horloge heeft een diameter van 45 mm en het basismodel met een rubberen bandje is voor 1.600 euro van jou. De duurste variant die je kan samenstellen komt op 18.000 euro.
A.-TAG-HEUER-CONNECTED-MODULAR-45-5

Op zoek naar een smartwatch waarmee je kan uitpakken? Bestellen kan op de site!

You May Also Like

Na de auto en de schoenen, nu ook de Lamborghini speakers

Wat doe je als je een merk of product hebt dat alleen weggelegd is ...

Voor de echte wielerterrorist…De Scrambler

De Whatmatters-redactie en een fiets…het is niet altijd de ideale combinatie gebleken in het ...

Apple laat drie nieuwe iPhones op de wereld los…

Weinig grote verrassingen… Tenzij een iPhone je nog meer dan ooit een rib uit ...

Hosting door Fraai