De stijlvolle armsnoepjes van MR SILIS

Het was weer even geleden dat we jullie nog eens op een merk van armsnoepjes hebben gewezen, dus vonden we het weer eens hoog tijd. We hebben het dan niet over horloges, maar over de armbanden van SILIS.
Het brein achter het label is de Belgische fashionista Karen Busse. Naast een zeer uitgebreide collectie voor vrouwen heeft ze met MR SILIS ook een collectie voor mannen.

Speciaal voor de man

Ondertussen kwam zakenpartner Nathalie Van Kouwen erbij en worden de dames ondersteund door een heel team aan gemotiveerde medewerkers. De eerste mannencollectie dateert overigens al van 2015. De armbanden zijn gemaakt van roestvrij staal in combinatie met kralen uit echte natuursteen. De mooie cadeauverpakking is een leuk extraatje, dus stiekem meelezende vrouwen, dit is ook een ideaal geschenk!


De keuze is aan jou: ga je voor de MR STONE met half-edelstenen, voor de rekbare MR SNAKE of kies je voor de MR WRAP waarbij je eigenlijk 2 armbanden krijgt voor de prijs voor. Voor de heren die echt niet kunnen kiezen, combineren kan perfect!
Een ander pluspunt is dat de armbanden van MR SILIS uiterst betaalbaar zijn. Voor 30 euro heb je al een juweeltje rond je pols. Bestellen kan op de website van Silis, maar ook op de site van Luxury For Men kan je een uitgebreide selectie vinden.
maxresdefault
FacebookInstagram

You May Also Like

Shhhtt, wij leven The Quiet Life

Hoewel we zelf de “swag” hebben van een net gerevalideerde bejaarde, houden we er ...

2 YOUNG, het favoriete merk van de profvoetballer

Als 2 jonge kerels een eigen Belgisch modelabel uit de grond stampen, dan kunnen ...

De Prints voor de zomer 2017

Aangezien we deze week zowel Karl Lagerfeld, Raf Simons als Marc Jacobs toevalligerwijs troffen ...

Hosting door Fraai