De snelste sedan op aarde: Aston Martin Rapide AMR

Van Mercedes is al langer geweten dat zijn hun racemonstertjes het label AMG geven, terwijl dit bij BMW al jaren de M-reeks is. In navolging van deze 2 Duitsers pakt ook Aston Martin uit met een sportlijn, Aston Martin Racing (AMR).
Rapide_AMR_06

De snelste sedan ter wereld

Op het voorbije autosalon van Genève kwamen de rekels dan ook met de Astont Martin Rapide AMR, een auto om spontaan bij weg te dromen. Met een vermogen van 600 pk, geleverd door een 6.0 liter V12 motor beschik je over pure power onder je kont en dat in een fabuleus mooi gestroomlijnd jasje. Een speciale grille, lichtmetalen velgen en achtervleugel maken het verhaal compleet. Hou je vast want deze bolide haalt 337 km/uur op zijn sokken. 
135602-rapide-amr-05
Het merk dat altijd al een toonbeeld was van Britse klasse krijgt er nu ook een stukje ondeugendheid bij en dat kunnen we best wel pruimen. Je spreekt hier immers over de snelste vierdeursbolide ter wereld, daar kan je eens mee thuiskomen.

Snel zijn is wel de boodschap want er rollen maar 210 van deze rekels de band af. Uiteraard bestel je er eentje met racestrepen en personaliseer je je wagen nog wat verder, je rijdt immers een Aston Martin.
Rapide_AMR_03

You May Also Like

Met deze moto inclusief BBQ ben jij het mannetje

Beter wordt het niet… Ben je ooit benieuwd hoe je zonder al te veel ...

NMOTO Nostalgia laat iconische BMW R7 herleven

Tijdloos… De BMW R 7 is een prototype van BMW dat werd ontworpen en gebouwd ...

Vergeet California, Ferrari komt onverwacht met Portofino

Ze zitten niet stil in Maranello, Modena Italië oftewel de headquarters van Ferrari. Rustig ...

Hosting door Fraai