De 'Smart Luxury' van Aurélien

Kan je nog wat extra flair in je kleerkast gebruiken? Maar ontbreekt je de inspiratie of heb je nood aan een topadresje? Wij geven je alvast een fijne webshop mee die smart luxury centraal plaatst en van jou in geen tijd de romantische, Mediterrane man maakt.

Smart Luxury

Aurélien mag dan ooit begonnen zijn met driving shoes, ondertussen is het assortiment serieus uitgebreid. Stijl, kwaliteit en ingetogenheid zijn de ordewoorden en de eigen collectie wordt in dezelfde ateliers vervaardigd als Mont Blanc, Ermenegildo Zegna en andere Ferragamo’s. Het verschil? Het prijskaartje! Omdat Aurélien rechtstreeks via de webshop werkt, zonder tussenpartijen haal je alle spulletjes wel aan een heel aangenaam prijskaartje in huis.
Topstuks haal je op deze manier in huis aan ⅓ van de prijs die aan grote merken besteed. De producten komen uit Portugal, Italië en Spanje en zijn met de grootste zorg vervaardigd.
Wij namen alvast onze tijd om eens door het volledige gamma te gaan en selecteerden onze 3 favorieten.

De volledige collectie van Aurélien ontdek je op de site. Uiteraard is er ook een Facebook– en Instagrampagina, al kan je hieronder ook alvast de sfeer opsnuiven.

You May Also Like

De whisky adventskalender

Kalenders zijn niet echt meer van deze tijd, we weten het. Maar mogen we ...

Helemaal wild van VAN WILDER

Nu pretenderen we wel wat van fashion te kennen bij Whatmatters, maar het komt ...

Café Costume et Magritte

‘Ceci n’est pas une pipe’, als je bij het horen van deze uitdrukking verdwaasd ...

Hosting door Fraai