De machtige customized bikes van Republic Dutch

Nu de lente weer bijna in het land is en we onze wielerhelden elk weekend het beste van zichzelf zien geven, begint het ook bij ons weer te kriebelen. Niet dat we nu onmiddellijk in een lycra pakje gaan kruipen en ons in het peloton gaan mengen, maar een eindje relaxed fietsen, dat dan weer wel.

Utrecht: hoofdstad van de fiets

14480517_1254276851291611_680663516506585608_o
En waar kan je dan beter een stalen ros op de kop tikken dan in Utrecht? De bakermat van de fiets zendt in elk geval zijn fietsen uit en doet dat onder het hippe label Republic Dutch.
De doelstelling van de rekels achter het fietsenmerk is niet minder dan je droomfiets te creëren. In elk geval worden de fietsjes ontworpen en met de hand gemaakt in Nederland en dat is ook al heel wat. Met een waanzinnig oog voor detail scheppen ze fietsen die opvallen en perfect zijn om je in de stad vlot voort te bewegen. Bovendien worden deze stalen rossen ook nog eens helemaal op jouw maat en wensen afgesteld

4 puike modellen

De singlespeed Sixty2, een wat klassiekere Malibaan, het racemonster Epic of de stoere Icon staan te wachten om door jou onder handen genomen te worden. Fantastische fietsen die al starten vanaf 699 euro. De Epic, zowat de Rolls Royce onder commuter bikes, haal je wel pas in huis vanaf € 4.499. Daar krijg je wel een fenomenale fiets voor in de plaats. Investeer in elk geval bijkomend in een aantal sloten, want dit pareltje gaat in het oog springen!
14468744_1249969385055691_5570877418389272722_o
Op de site stel je je fiets van a tot z samen, zodat je echt over een persoonlijk exemplaar beschikt. Reken op 8 weken levertijd van je customized bike. Bekijk de plaatjes, dat is het wachten toch meer dan waard?
Wij beginnen alvast te sparen. Wie weet bollen we tegen de zomer dan wel op een Republic Dutch naar de redactie, in Antwerpen kom je toch niet meer vooruit met de wagen!
Lookbook_5
FacebookInstagram

You May Also Like

Dubai krijgt er fantastisch hotel bij

Ongetwijfeld vallen we in herhaling, maar Dubai blijft super populair. Als we kijken welke ...

Retro! De nieuwe (?) Nintendo Classic Mini: NES

Waar is de tijd dat we moesten kiezen tussen een Sega en een Nintendo ...

5 reden waarom Mauritius & Dubai op je bucketlist horen!

Laat ons beginnen met Mauritius. Mauritius dat klinkt als wuivende palmbomen, cocktails en koraalriffen ...

Hosting door Fraai