De lente is op komst!

Zeggen dat de zomer weer bijna voor de deur staat is misschien wat overdreven, maar ook in de lente kan een zonnebrillen van pas komen, al wat het maar om de laagstaande zon uit je ogen te houden in de zomer.
Recent werden heel wat nieuwe modellen aangekondigd. Wij selecteerden alvast 3 exemplaren waarmee je stijlvol de eerste zonnestralen kan trotseren.

Double Bridge Round Ray-Ban

Als er een klassieker is onder de zonnebrillen zal het de pilotenbril van Ray-Ban wel zijn. Deze zomer lanceren de rekels een nieuwe collectie met Double Bridge modellen. Het frame dat verkrijgbaar is in het zwart of goud krijgt nu een dubbele brug op heel wat modellen. Voor de glazen is een groen of koper verloop mogelijk.
Wil je de klassieke pilotenbril ‘Aviator’ een twist geven, dan is het double bridge model een goede keuze!
RB4253fw950fh950

Vilebrequin zonnebril

Wie Vilebrequin zegt, zegt zwemshorts, maar ondertussen brengen ze ook een zonnebril op de markt. Vader en zoon in dezelfde zwemshort en zonnebril? Het zou zo maar eens optie kunnen worden binnenkort.
Vilebrequin kiest ook bij de zonnebrillen voor handgemaakte kwaliteit. Met frames uit metaal of acetate en voor de lenzen een samenwerking met Carl Zeiss zit je ongetwijfeld goed. In totaal zijn er 24 modellen om uit te kiezen, stuk voor stuk met de typische verwijzing naar 1971 en de karakteristieke schildpad. Je vindt er ongetwijfeld wel eentje tussen die perfect bij je past!
Vilebrequin_005

Persol Steve McQueen

Dat Steve McQueen een icoon is, dat hoeven we jou als man van de wereld ongetwijfeld niet te vertellen. Persol heeft dan ook al heel wat jaren een lijn op de markt die verwijst naar deze acteur die onder andere in ‘The Thomas Crown Affaire’ meespeelde.

Nu komt het label met een heruitgave van het klassieke 649 model. Het nieuwe model gaat door het leven onder de naam PO7649S en is een stuk dunner dan zijn voorganger. De bril is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties en volledig gemaakt uit metaal.
0po7649s__1068m3_1

You May Also Like

LOR by Laure

Truien, sweaters, t-shirts, de nieuwe collecties die elke week opduiken zijn niet meer bij ...

Je nieuwe beste BUDDHIE

Nee, bij Whatmatters zijn we niet altijd zen, af en toe heeft de stress ...

Whatmatters Real Estate: Huis Lil’ Kleine in Amsterdam (899.000€)

Lil’ Kleine is verhuisd… Het pand in de Kerkstraat werd wat te ‘klein’ en mogelijks ...

Hosting door Fraai